Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Bătaie între oşeni la un club de manele din Satu Mare

Bătaie între oşeni la un club de manele din Satu Mare. Noaptea de sâmbătă spre duminică a fost una furtunoasă, şi la figurat, pentru unii sătmărenii petrecăreţi.

Mai mulţi bărbaţi din Oaş s-au luat la bătaie, în jurul orei 03:00 în timp ce se aflau într-un club din Satu Mare. Nu se ştie deocamdată de la ce a pornit totul, însă, potrivit unor martori, în altercaţie au fost implicaţi mai mulţi tineri din zona Oaşului, veniţi acasă în concediu.

La faţa locului au intervenit poliţiştii, jandarmii dar şi echipaje de ambulanţă.

Urmările au fost pe măsură, mai mulţi “petrecăreţi” au primit îngrijiri medicale iar unul dintre aceştia a stat toată noaptea pe patul de la Urgenţe.

Vom reveni cu detalii.

:

9 comentarii

  1. Ana Konda Răspunde

    Chestii tiganesti,pardon,osenesti !!Dupa 11 luni de pus pavaje prin Anglia sau aiurea,baietii se intorc din nou,precum ciobanii de la stana,printre oamenii civilizati.Beau pana isi pierd mintile dupa care,din cauza lipsei de cultura,de educatie si ratiune, fac ce stiu ei cel mai bine:scandaluri,betii fara numar si accidente auto !!

    • Jackie Kocsan Răspunde

      Jól mondod öccse.

    • y Răspunde

      Din păcate nu e nimic nou. Când citesc asemenea știri chiar mă gândesc că la ăștia le-ar trebui restricționate anumite drepturi. Îți dai seama că ăștia au drept de vot! Cum gândesc pentru că am impresia că n-au creier. Știu că nu este legal dar nici cea ce fac ei nu e normal. Problema este dacă știi că așa-zișii “cetățeni civilizați” din așa-zisa civilizație brusseliană către care cică tindem ce fac pe la Ibiza să zicem seara asta? Sau ieri seară etc., etc, etc. Îți spun eu, beau de sting, își fac nevoile pe stradă șamd. Vorbesc de germani, englezi, scandinavi. Experiență proprie. Ai dracului, nu stă nici unuia băutura în gât. Alunecă jos. Eu zic că la capitolul ăsta stăm destul de bine comparativ cu occidentul, din păcate.
      PS. Aștept luna septembrie. Știu că începe școala și iar va fi nebunie dimineața, dar măcar ăștia se duc înapoi. Sper.

  2. Pcr Răspunde

    Pe iei !!!!!!

  3. Pcr Răspunde

    Trebuie sa facem concurs de !!!!!

  4. liviu Răspunde

    arestati pe 30 zile si eliberati pe cautiune de 10mii de euro.

  5. Pop Adi Răspunde

    Ghertoi clisa cu ceapa opincari in Franta

  6. Ruzsa Sándor Răspunde

    Capsunarii dracului…cine v a chemat….stati acolo dracului, in EU.

  7. UReszler Răspunde

    Mars inapoi de unde ati venit,la capsuni ,la sapat de santuri,la roaba.Acolo va e locul oseni mizerabili,betivi si fara pic de minte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.