Ultima actualizare: azi, 09:16

Adapost caini Free Life Satu Mare
Locale

Cățeii de la adăpost rămân fără hrană! Mesajul disperat al Free Life

Asociația Free Life Satu Mare cere ajutorul sătmărenilor! Din cauza pestei porcine africane, virus care s-a răspândit în ultimele săptămâni în județul Satu Mare, hrana câinilor de la asociație a fost sistată, iar patrupezii riscă să rămână fără niciun gram de mâncare.

Reprezentanții asociației au lansat un mesaj disperat pe facebook, prin care îi roagă pe sătmăreni să contribuie cu hrană uscată, orice cantitate fiind binevenită în aceste momente de criză.

,,Ajutor! Din cauza pestei porcine ni s-a sistat hrana. În momentul de față mai avem mâncare pentru cățeluși doar pentru două zile. Cine dorește și își permite să ne ajute cu hrană uscată (boabe), rugăm să o facă. Mulțumim anticipat!”, se arată în postarea asociației de pe facebook.

Cei care doresc să îi ajute pe cei de la Free Life cu hrană, sunt rugați să sune la numărul de telefon 0744552724.

 

9 comentarii

  1. Spinu Răspunde

    Săriți vă rugăm cu oalele pline de mâncare sau dacă se poate și cu niște euro sa aibă unii de unde să se înfructe ca în urma cu câțiva ani.
    As vrea să schimb și jeepul cu unul mai nou care sa se asorteze la ochelarii lui nevasta-mea

    • Pam Răspunde

      Spinu,Nu a cerut nimeni sa dai bani voluntarilor…poti sa duci niste paini sau boabe câinilor.. sunt sigură ca voluntarii nu vor mânca bobitele cainilor

  2. Garceafi Răspunde

    Ai uitat sa iei medicamentele azi dimineata?

  3. Garceafi Răspunde

    Dar parca spui tu ceva…..doar ca nu era vorba de Freelife, ci de Mixt Service, iar cel ce se infrupta, sub forma de cotizatie incasata lunar era fix actualul edil de pe la Vetis, fost jupan de SM pe vremea aia.

  4. Tata-ye Răspunde

    Eutanasiați bietele animale, e mai uman!

  5. Garceafi Răspunde

    Daca ar fi asa simplu…sa eutanasiezi pur si simplu animalele, ar fi mai lejer traficul in SM. Aici e vorba insa de catei, ceea ce e altceva. A mai fost unul cu solutia asta…dar ao aplica pe bolnavi, lenesi si anumite minoritati etnice si rasiale. Dar n-a sfarsit prea bine….de accea de atunci in Europa se cauta alte solutii. Doar anumite animale mai propun eutanasierea, sau pur si simplu incultii. Tot timpul va fi mai usor sa omori pe cineva decat sa rezolvi o problema.

  6. Elisabeta Donca Răspunde

    Va exista totdeauna acest tip de cinism . Ce vina au bieții câini că indivizi fără scrupule le-au abandonat? La câteva comentarii am de adăugat doar : RUȘINE !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.