Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Accident grav în fața Casei de Modă. O femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni

Accident grav petrecut în urmă cu câteva minute în centrul municipiului Satu Mare. Totul s-a întâmplat în fața Casei de Modă, acolo unde o femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni.

Se pare că trecerea de pietoni de lângă Casa de Modă atrage în continuare accidente. În această dimineață, o bătrână s-a angajat regulamentar în traversarea trecerii de pietoni, dar a fost lovită din plin de o mașină care venea dinspre Piața Libertății.

Victima a fost transportată imediat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare. La fața locului s-au deplasat și polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean. Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier.

2 comentarii

  1. Viru Sundel Răspunde

    Sunt foarte curios cine a luat decizia de a se retrage obligatia de a vira la dreapta in acea intersectie, obligatie instituita dupa un alt accident , de acea data mortal, din acea intersectie !!
    Si mai ales as dori sa stiu la influenta cui s-a luat aceasta masura !!!
    Cate vieti mai e nevoie sa fie curmate in acea intersectie???????

  2. parearea mea Răspunde

    Probleme exista si vor exista. Nu ne intereseaza deloc bunastarea sau siguranta oamenilor, important este sa facem anchete dupa dezastre. Trecerile de pietoni, oricum, nu sunt suficiente (CINE SE OCUPA DE ASTA NU ARE DE GAND SA IASA PE TEREN????????????????????????????????????????????). Dar ne-am obisnuit sa dam importanta capitala investigatiilor, ne palce sa facem asa ceva in loc sa evitam accidentele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.