Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

Circulație restricționată pe Podul Decebal! Ce spune Primăria

Primăria municipiului Satu Mare anunță demararea lucrărilor de fluidizare a traficului pe sensul de urcare pe Podul Decebal dinspre intersecția Burdea. 

,,Aducem la cunoștință cetățenilor municipiului faptul că, începând de joi, 3 august, ora 10.00, circulația pe Podul Decebal va fi restricționată pe o porțiune de aproximativ 200 de metri de la interesecția cu Bulevardul Octavian Goga.

În zonă se vor efectua lucrări de refacere a traseului rutier, de înlocuire a asfaltului și lărgire a alveolei pentru autovehiculele de transport în comun,  astfel încât acestea să nu mai blocheze circulația pe prima bandă de mers în timpul staționării.

Rugăm pietonii să circule pe trotuarul situat în spatele stației de autobus, iar pe participanții la trafic să manifeste înțelegere până la finalizarea lucrărilor”, anunță Primăria Satu Mare.

13 comentarii

  1. matroz Răspunde

    La ce dracu,foloseste comunicatul acesta?Pana acum pietonii,ai dracu de pietoni,circulau pe banda de mers?Mereu acceasi ce impacheteaza fum in numele nepricepului de primar!

  2. matroz Răspunde

    Scuze:nepriceputului .Oricum el si sustinatorii tot nu pricepeau.Intr-o zi osa scriu in limba cailor !

  3. Norick Răspunde

    Ce nu intelegi matroz , doar e scrisa in singura ta limba pe care o cunosti (?)
    Daca intr-adevar se vor efectua lucrarile pentru largirea alveolei poate , poate nu o sa stam minute in sir in spatele autobuzelor. Ceea ce nu inteleg , ca pe pod raman tot 2 benzi pe sens .Atunci unde suparatu o sa intre autobuzul pe banda 1 ?? ;-)))
    P.S. sa nu incepi te rog iarasi ca sustin pe primarasu’ . Nu-s de genu’ , pentru asa ceva foloseste oglinda… :-))))

    • matroz Răspunde

      @norik:nu doresc sa intru in discutii cu extremisti gen…Te rog activeaza-ti toate celulele creierului si nu citi reclama de la Burdea cand eu spun de trotuar.Trotuarul oricare si oricand il folosim in zona este in SPATELE statiei de autobus.Despre asta scriam!Nu am contestat utilitatea lucrarii…Tu vorbesti probabil cum scrii,deci aiurea.La scoala cu tine. Incepe peste putin timp si apoi mai poti sa discuti cu mine in limbile pe care le cunosti!Eu iti recomand sa inveti intai limba romana,cu celelate tu te fudulesti in ungaria,ca banuiesc austriecii nu recunosc limba cailor!Repet,ca tin la tine:citesti cu atentie inainte de-a scrie.Adica foloseste-ti tartacuta-capul fireste…
      PS-in suparatu tau,autobusul o sa intre tot pe banda 1,cineva trebuind sa acorde prioritate…Dar spune-i asta distinsului autor al cac…ui zis comunicat!In sfarsit sunt de acord cu tine!

      • Norick Răspunde

        @matroz : tot incerci Tu sa dai pe desteptu’ , dar tot o dai in bara. A incercat X-ulescu sa-ti explice, ca in zona sunt 2 trotuare ., dar cum Tu circuli cu avioane , n-ai de unde sa stii.
        Recomandarea ta sa dai la pisici ,sau la soareci – mai bine vb.si scriu in 3 limbi (asa cum) + cea materna , decat sa fiu ca si tine (ca nu o stapanesti nici una).
        P.S. mersi de ajutorul tau referitor la autobuzul si totodata ma bucur pentru profesionalismul tau legat de reguli /prioritati si benzile de circulatie . 😉 😉

        • Norick Răspunde

          Si inca ceva @matroz : foarte amuzant esti cu duma asta de “extremist” Eu nu l-am felicitat nici macar o data pe primarasu’ (nici asta, nici pe cel anterior, nici pe gyuszi samdp) – ba chiar contra. Atunci de ce vrei Tu sa-nghit eu prostiile tale neadevarate ????
          In schimb Tu nu ai nici un comentariu fara ura si fara sa dai in unguri. Atunci despre ce vorbim peremistule ?? :-)))))))
          P.S. eu iti stau la dispozitie oricand la o discutie culturata si constructiva – nu fug sub fusta femeii si joc rolul suparatului… 😉 😉

          • matroz

            Ha,ha ,daca peremeul despre care incerci sa basadesti ar fi ramas in politica,azi nu aveam partener de discutii cu un extremist …Pa,sa suporti bine canicula.Cei cu capul gol suporta mai greu!

          • Norick

            Ha ha , este foarte slab replica ta matrozule. Ai internet limitat , sau doar a venit vecinu’ acasa ????
            In istorie nu folosim cuvantul “daca”…:-)
            P.S. totusi daca neamtul ar fi ramas in viata , azi nici eu nu aveam “partener de discutii”

          • Norick

            P.S. ala cu mustata… :-))))))

  4. y Răspunde

    Băieți, degeaba orice până când nu o să avem șoferi-șoferi. La noi în momentul de față OUG 195/2002 privind regimul circulației cu modificările și completările ulterioare este lectură opțională nu obligatorie. Omul cum are permisul în mână și o mașină, parcă se transformă în zmeu. O să fie la claxoane de nu numai. Prioritate, care prioritate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.