Ultima actualizare: azi, 14:10

Publicitate

De ce trebuie să ţinem cont când alegem o casă de pariuri?

Doresti sa te inregistrezi la o casa online, insa nu stii care se potriveste pe stilul tau de pariere? Inainte  de a efectua acest pas ar trebui sa ai in vedere mai multe aspecte.

In cazul in care deja ai experienta cu pariurile, probabil vei dori sa mizezi periodic, nu doar o data sau de doua ori pe saptamana. Pentru asta ai nevoie de o oferta bogata la pariuri sportive, lucru care iti va permite sa gasesti nu doar o partida, ci si un pont pe placul tau. Si aici nu ne referim doar la oferta pre-live, ci si la cea live.

O oferta bogata la live cuprinde nu numai o multime de partide intr-un anumit interval, respectiv un numar mare de optiuni pentru fiecare partida (macar pentru sporturile principale), ci si prezentarea altor aspecte, precum transmisiuni in direct ale partidelor, rapiditatea platformei, disponibilitatea optiunii Cash Out (inchide pariul), dispunerea unor grafici si statistici, de unde ne putem face o idee asupra echipei/jucatorului care domina partida, sau prezenta calendarului evenimentelor live si a transmisiunilor in direct.

 

Oferta nu reprezinta insa singurul criteriu de care trebuie sa tii cont

In cazul in care oferta casei de pariuri este una multumitoare, vom trece mai departe. Daca avem intrebari legate de contul nostru, de diferiti termeni si conditii ale unor promotii sau orice alte nelamuriri, primul lucru care ne vine in minte este acela de a intreba un operator. Astfel, serviciul de live chat ar trebui sa fie nelipsit de pe site-ul unei case de pariuri care se respecta.

De asemenea, cotele pentru un eveniment sportiv constituie si ele un factor esential in vederea unui profit cat mai mare. Daca vei avea curiozitatea de a compara cotele a doua sau mai multe case online pentru aceleasi evenimente, majoritatea, daca nu chiar toata lumea va alege casa de pariuri ce dispune de cote mai mari, lucru perfect normal, de altfel.

 

Mai multe criterii vei afla citind recenzia caselor de pariuri

Una dintre casele de pariuri care prezinta o oferta bogata, atat live, cat si pre-live, cote de calitate, serviciu de live chat, insa si multe alte beneficii, este Netbet. Pentru a consulta si alte avantaje avute de Netbet nu trebuie decat sa accesezi pagina recenziei de pe site-ul Intelbet, probabil cel mai obiectiv site din Romania cand vine vorba despre case de pariuri. Pe pagina recenziei vei descoperi informatii despre calitatea cotelor, dar si oferta live, respectiv cea pre-live. Tot aici intalnesti 3 puncte forte, insa si 3 puncte slabe ale Netbet.

 

Recenzia Netbet pe Intelbet cuprinde si doua butoane care iti permit sa impartasesti anumite pareri sau nemultumiri. Astfel, daca ai remarcat un punct forte/slab al acestei case de pariuri si doresti sa il adaugi, esti liber sa folosesti butonul “Adauga feedback”. In schimb, in cazul in care intampini o problema legata de contul tau Netbet, nu ezita sa selectezi butonul “Adauga o reclamatie” si sa specifici problema cu lux de amanunte. Administratorul Intelbet va trimite apoi reclamatia unui reprezentant al acelei case, fiind foarte probabil ca in urma acestei actiuni si daca, intr-adevar, greseala este a operatorilor, sa primesti o recompensa in cont. Acest format al recenziei il gasesti, de altfel, la toate casele de pariuri licentiate.

In cazul in care vrei sa compari serviciile caselor online fara a consulta recenzia fiecareia in parte, te invitam sa accesezi sectiunile din partea stanga a site-ului, sectiuni in care se gasesc clasamente obiective, care cuprind toate casele de pariuri, clasamente alcatuite in functie de diverse aspecte, cum ar fi: calitatea cotelor, a ofertei live si pre-live, popularitatea lor in randul utilizatorilor Intelbet, insa si alte aspecte.

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.