Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Doi mopediști, implicați într-un accident. Unul a ajuns la spital, celălalt a fugit de polițiști

Accident între doi mopediști în comuna Vama. Cel care a provocat accidentul a fugit de la locul faptei. Ce spune poliția:

,,La data de 18.08.2017, orele 03.00 polițiștii Secției  Rurale Negrești Oaș au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe strada Viilor din comuna Vama, un tânăr  ar fi derapat cu mopedul, intrând în șanț.

La fața locului a fost identificat un tânăr de 20 de ani, în vădită stare de ebrietate, care prezenta leziuni ce au necesitat transportarea acestuia la spital.

Demarând verificările pentru a stabili întregul context de producere al evenimentului, polițiștii au stabilit că în noaptea de 18.08.2017, în jurul orei 02:00, victima, circulând cu un moped, a fost tamponată de un alt moped, condus tot de un tânăr,  fiind proiectată pe carosabil unde a rămas în stare de inconștiență,iar cel cu care a intrat în coliziune a părăsit locul evenimentului.

Verificările ulterioare au condus la identificarea celui de-al doilea tânăr implicat, ca fiind în vârstă de 20 de ani, din Vama, în sarcina căruia s-a reținut, pe lângă vătămarea corporală, și infracțiunea de lăsarea fără ajutor a unui persoane aflate în dificultate, faptă prevăzută de art. 203 CP”, se arată în comunicatul Poliției Satu Mare.

Sursa IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.