Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Haos pe șoselele Sătmarului. Amenzi de zeci de mii de lei, aplicate de polițiști

Haos pe șoselele județului Satu Mare. Polițiștii rutieri au urmărit conștientizarea conducătorilor auto cu privire la pericolele la care se expun prin nerespectarea regimului legal de viteză precum și necesitatea adoptării unui comportament preventiv de către toți participanții la traficul rutier.

În total, polițiștii din teren au constatat 246 abateri de la regimul rutier, din care 94 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, aplicând sancțiuni contravenționale  în valoare de 59 743 lei. De asemenea au fost reținute 24 permise de conducere pentru abateri ca nerespectarea regimului legal de viteză, depășiri neregulamentare sau consum de alcool la volan. Pe tronsonul de drum dintre Ardud și Mădăras, polițiștii Serviciului Rutier au depistat cu aparatul radar un motociclist de 25 de ani din județul Sălaj care rula cu o viteză de 203 km/h, iar un bărbat de 34 de ani din județul Timiș a fost surprins conducând un autoturism pe relația Iojib – Apa, cu o viteză de 163 km/h.

Sursa IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. Una Răspunde

    Extraordinar. Haos total. Trebuie legi mai aspre, altfel nu poți face față. În Germania, Ungaria sau alte state nu fac aşa ceva, sunt mieluşei, fiindcă acolo sunt legi, poliția e respectată şi există autoritate. La fel trebuie şi la noi, altfel în zadar !!!

    • justin Răspunde

      sunt total de acord, numai ca la noi pana nu se elimina coruptia nu va fi ordine niciodata, ptr ca legile fac cei corupti ca lor sa fie bine si militia asta a noastra nu-si face treaba ca practic nu are rost cu legile in vigoare, ala suparatu’ da in judecata politia si castiga procesul chiar daca a fost el vinovat, atunci despre ce vorbim noi aici??

      si militia asta a noastra e cam moale, am vazut cum vinovatul se certa cu militian, adica il baga si scotea pe militian in/din toate gaurile organice si neorganice si militianul tot incerca sa calmeze situatia, incearca asa ceva in SUA, in secunda a 2-a esti cu burta pe asfalt si cu un genunci pe gat cu catuse, asa ar trebui si la noi, ar fi ordine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.