Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTO. Apaserv a dat apă în Turț. Tot neagră!

După ce au stat o bună bucată de timp fără apă, fiind astfel puși într-o situație extrem de dificilă, locuitorii comunei Turț au primit de curând o nouă lovitură. Compania de apă Apaserv a început să le furnizeze din nou apă însă, surpriză, tot neagră.

Oamenii sunt disperați și nimeni nu mișcă un deget pentru a remedia această problemă. Unul dintre locuitorii comunei ne-a contactat și ne-a trimis o imagine de-a dreptul revoltătoare: ,,Suntem cu nervii la pamant, suntem cu mainile legate, nu ni se iau in considerare reclamatiile, nici nu vor sa stea de vorba cu noi. La sfarsitul saptamanii sunt zile de sarbatoare, zilele comunei Turt, invitam toate oficilitatile sa ia parte la acesta sarbatoare iar noi le promitem ca ii vom servii cu ” apa de la Apaserv” Satu Mare. Apa cristalina cu namol!”, spune, plin de revoltă, unul dintre locuitorii comunei Turț.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.