Ultima actualizare: azi, 11:11

Locale

FOTO. Cuibul de prostituţie care nu poate fi spart. ,,Fac legea seară de seară. Nu se poate așa ceva!”

Cuibul de prostituţie ce nu poate fi spart se află în municipiul Satu Mare, el funcționează de ani de zile iar locatarii din zonă sunt deja disperaţi.

Fetele care se vând pe bani sunt de găsit, oricând, la orice oră, chiar și ziua în amiaza mare, la intersecția străzilor Corvinilor cu Bulevardul I.C. Brătianu.

Dacă ziua ele sunt mai liniştite, noaptea în schimb, sătmărenii care stau în zonă sunt de-a dreptul revoltați. Un cititor PortalSM ne-a trimis pe adresa redacției un mesaj în care își arată nemulțumirea vizavi de ce se petrece în fiecare noapte în zona adineaori amintită.

,,Aici prostituatele si “pestii” lor fac legea seara de seara, iar clientii aceatora nu au bunul simt sa respecte noaptea locatarii din aceasta zona. An de an, noapte de noapte aceeasi galagie, urlete si muzica din masini data la un volum suficient de tare cat sa nu poti sta cu geamul deschis vara. Nu se mai poate asa ceva, in centrul orasului sa nu avem o noapte linistita. (Avem copii mici care tresar noaptea din somn de la galagie si nu pot sa doarma)”, se arată în mesajul trimis de un sătmărean pe adresa redacției PortalSM.

,,Am mai sesizat acest aspect si anul trecut, si acum doi ani, si acum trei ani pe siteul primariei. Nici macar un raspuns nu am primit.

Este ora 01.00 si prostituatele striga de parca e strada lor. Nu stiu cum v-ati odihni dumneavoastra seara de seara, daca ati sta in zona asta. Chiar nu intereseaza pe nimeni? Chiar va trebui sa ajungem la alte surse ca sa ia cineva masuri? De competenta cui tine acest aspect?

Noi, locatarii acestei zone, va rugam insistent sa faceti ceva! Degeaba sunt prostituatele amendate o data la saptamana. Se sterg la fund cu amenzile….ia duceti-le la munca…ca tot au de achitat o multime de amenzi neplatite pt bugetul local”, a mai precizat sătmăreanul.

15 comentarii

  1. Garceafi Răspunde

    Fix pix…ele voteaza Gabor

  2. M Răspunde

    chiar plateste cineva pentru astfel de femei ca cea din imagine???

  3. Gyurika Răspunde

    Apoi draga Garceafi nu pot fi chiar toti atat de imbecili ca tine si sa voteze 30 de ani PSD cu fruntasii lor penali. Ascunde-te, incearca sa iti maschezi prostia, revino doar atuncicand poti afisa o idiotenie deosebita sa iesi din anonimat.

  4. Garceafi Răspunde

    O sa ma straduiesc. Pana atunci insa Gaborka sigur nu va da o decizie prin care ele sa presteze munca in folosul comunitatii, iar militzia locala va ocoli cat poate zona. Asa ca, procesele verbale de amenda raman hartie de buda,

  5. parearea mea Răspunde

    Suntem in rahat si nu putem iesi???

  6. ion de la raion Răspunde

    asta una e clubul de prostitutie?

  7. Ana Konda Răspunde

    Tine exact de resortul politiei locale sa ia masuri ! Aceste ”muncitoare” au de platit amenzi catre bugetul primariei cat China insa autoritatile ”locale” se multumesc doar cu atat ! Domnule Chisluca,acum ca ati fost inscaunat sef al ”Politiei Metropolitane”,avem asteptari mari de la dumneavoastra !!Macar pana ce domnul Tariceanu va da legea care va va trimite cu adevarat in ”binemeritata” pensie ”speciala” !!Haideti,nu stati,ca orasul geme de prostituate ”parcate” pe strazile din centrul municipiului si care va rad in nas !!Iar daca nu sunteti in stare sa le veniti de hac,luati-va subalternii si mergeti unde a intarcat mutu iapa,ca pentru niste amenzi date la masinile parcate in statiile de autobuz si vreo doi ”circulisti” care se agita in intersectia de la Burdea nu cred ca va justificati existenta !!

    • y Răspunde

      În atenția POLIȚIEI LOCALE se recomandă să mai frecventeze și intrarea de la ștrand de pe Botizului, curba spre gară de lângă Electrolux, imobilul minune de pe Horea și mai sunt și altele.

  8. eu Răspunde

    Si pe Coica tot ele l-au votat!Sunt mai multe nu doar cele doua,stau langa curtea mea si toata noaptea sunt scandaluri si dau foc la tot felul de mizerii imputind toata zona!

  9. Alex Răspunde

    In fata la Auchan este aceeasi situatie !!! Politia, politia locala sau primaria, ar trebui sa faca cineva ceva, e prea de tot !! La Auchan, pe Horea, langa gara, pe Corvinilor ! Am ajuns de toata jena ptr ca nimeni nu face nimic !!!!!

  10. Alex Răspunde

    Apropo, poate citeste cineva de la Auchan !! Isi fac nevoile in baile de acolo sau in lateralul cladirii! Si isi duc clientii in spatele hypermarketului !! Dc va respectati luati masuri !!! Nu sunt camere video acolo ???

  11. Cetățeanul relaxat Răspunde

    Pentru cei neavizați sau cei de rea credință; activitatea în folosul comunității (s-au renunțat la termenul,,munca”) nu se poate face forțat,dacă vrea sa presteze o face,dacă nu..Nu mai dați vina pe forțele de ordine,in afara de a le amenda nu pot face nimic în cadru legal.Faceti o petiție la parlamentari,cereți modificarea legii codului penal,in așa fel încât prostituția sa redevină infracțiune,sau cereți practicarea ei în stabilimente legalizate!

    • y Răspunde

      Absolut corect. Mai plătesc și ei niște taxe plus că sunt verificați de medici periodic. Problema este că dacă ieși cu propunerea asta îți sare BOR-ul pe cap. Știi și tu, episcopul de Vaslui, Pomohaci et comp. Minunată țară în care trăim!

    • Ella Răspunde

      Sa modifice legea si sa le bage la puscarie.. 1 an de puscarie pt “odata” apoi nu mai gasesti nimic pe strada ..copii nostri ce vad? O sa ajunga țara de tot rahatul din cauza legilor ….nu sunt in stare de nimic…nu poti sa te plimbi linistit ca trebuie sa vezi asa ceva…nu poti sa te duci la munca din vina lor….hal de oameni cei care pun botul la asa ceva cu femei acasa isi ia boli una dupa alta si apoi mai isi nenoroceste si femeia…wc-urile din benzinarii sunt pline de urina dupa ce intră ele si nu vede nimeni….cate boli au …..hal de românie…..Frauda pe fată…ele dc nu platesc nimic pt ceea ce face,dar o ia pe bunica pt o gaina ca o vinde si ea…mai bine ar cauta miezul problemei si ar opri mizeria din țara asta…trebuie facut urgent ceva …petitii pt modificarea legii….

      • y Răspunde

        Ella dragă! Să reintroducă casele de toleranță din nou, frumos cu carte de muncă, contract cu medic etc. Copii nu văd nimic, amatorii n-au decât să-și facă abonament. Nu-i frumos dar meseria asta se practica și în antichitate. Ne ascundem după deget dar cu ce folos? Am eradicat problema? Nu! În SUA acum 100 de ani când au introdus prohibiția la alcool ce s-a întâmplat? Dacă am fiscaliza problema asta ai rămâne suprinsă ce fonduri s-ar strânge la buget! Nu-mi place dar asta e.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.