Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Un nou șantaj la Satu Mare. 5.000 de euro pentru o filmare!

Un nou caz de șantaj este investigat de procurorii sătmăreni. Un bărbat ar fi fost şantajat de către o femeie să îi dea 5.000 de euro, iar dacă nu aceasta ar urma să posteze pe internet un film în care bărbatul se masturbează potrivit unor surse judiciare.

Totul a început în urmă cu câteva luni când o tipă l-a agăţat pe tip pe facebook. Discuţiile au fost destul de “fierbinţi”, iar după o vreme tipa a început să se dezbrace în videochat şi să se masturbeze fără nicio jenă.

La un moment dat i-a cerut şi bărbatului acest lucru, şi bărbatul, la un moment dat, a cedat şi s-a masturbat.

Doar că totul a fost filmat de tipa focoasă. Ea i-a trimis lui înregistrarea în care se masturbează şi i-a cerut 5.000 de euro pentru a nu pune pe facebook această înregistrare. Bărbatul s-a plâns că nu are bani şi i-a virat 300 de euro pentru a-i închide gura, dar ea nu s-a lăsat şi peste o vreme a mai cerut bani.

Pentru că bărbatul nu a cedat şi a doua oară, tipa a trimis înregistrarea unui prieten de-al tipului, pentru a-l constrânge şi a arăta că nu se joacă. Atunci, bărbatul a cerut ajutorul organelor de anchetă.

Rămâne de văzut dacă procurorii vor reuşi să o prindă pe tânăra focoasă, nefiind exclus ca aceasta să fie ieşită din ţară.

5 comentarii

  1. asder Răspunde

    Curve peste tot.

  2. y Răspunde

    Pe cuvântul meu țara asta e plină de handicapați. Ce bine că n-am feisbuk și uite că mă descurc. Câteodată mai reușesc să spun și o propoziție întreagă. Fără emoticoane.

  3. Ana Konda Răspunde

    Asta chiar e o inventie de-a unuia de la ”portal”,insa este foarte prost inventata.De unde stia femeia despre ”prietenul” santajatului??? Fassssssssssssssssssssssssss…..

    • pâr pâr Răspunde

      din lista de prieteni…. găgăuța!
      Asta este inceputul unei noi ere sexuale.Fiecare cu jucaria lui stimulata cu baterii sau ecologic manual,iar actiunea postata pe retele.Unde o sa mai auzim “băi i-am tras trei numere ” acu o sa zica “băi am futu-to de am rupt-o ,ma doare mana de nu mai pot!”

  4. ion de la raion Răspunde

    a visat ceva erotic cel care a scris prostia asta. s-a masturbat apoi si a iesit materialul asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.