Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO. Imaginea zilei de la Burdea. Cine are prioritate?

Că s-a înființat sens giratoriu la Burdea, știe toată lumea. Că destui șoferi nu se încadrează cum trebuie, iar din această cauză au apărut și accidentele, la fel. Însă ce se întâmplă când nu mai puțin de 4 (patru) TIR-uri intră deodată în sens și nimeni nu știe cine are prioritate, este deja un lucru mai complicat de interpretat ori deslușit.

Imaginea a fost surprinsă în cursul zilei de astăzi, marți, 22 august, iar misterul este următorul: cine a intrat primul în sensul giratoriu și la ce s-au gândit ceilalți trei șoferi când au luat decizia să forțeze într-o intersecție minusculă, în comparație cu mastodonturile din imagine?

Vă lăsăm pe dumneavoastră să analizați și să interpretați această situație, cel puțin bizară.

20 comentarii

  1. y Răspunde

    Este exact problema circulației din oraș. Pot să faci la benzi suplimentare, alveole, sensuri giratorii, poți să scoți toți polițiștii de la rutieră în intersecția de la Burdea dacă acești șoferi de TIR nu posedă creier. Așa ceva nu are voie să se întâmple. Regula bunului simț dacă nu este altceva, chiar dacă ai prioritate lasă-l pe celălalt dacă tot s-a băgat că altfel blochezi intersecția.

  2. vasi Răspunde

    Pai, daca de fata cu Politia se face dreapta de pe banda 2 care este pentru OBLIGATORIU INAINTE sau stanga, ce sa mai zicem?!

    • Dr Răspunde

      Prietene, aia nu erau polițiști de la circulație. Erau de la poliția locală, adică foști gardieni publici, foști bocteri de noapte. Dar să îi vezi ce bucuroși sînt de cînd primarul actual le-a dat dreptul să dea amenzi pentru oprire în locuri interzise….

  3. M Răspunde

    degeaba aduci civilazatia intr-o ciurda. cand boul e bou n-ai ce face. Nu stiu de ce nu putem conduce cu bun simt, eu daca vad ca un tampit ma depaseste, desi conduc cu viteza legala, i-au piciorul de pe pedala de acceleratie sa poata termina depasirea cat mai repede ca celalalt din sensul opus iar vine tare.

    Daca ne-am respecta un pic intrafic, n-ar fi nici o problema, dar la noi toata lumea vrea sa iasa in evidenta.
    Repet, boul ii bou, degeaba ii explici cu profesori daca n-are creier . asta e, sa privim partea buna, in India se circula cam la fel, poate un pic mai prost. asta ii nivelul dragilor nostri romani de pretutindeni.

  4. pastorta Răspunde

    Nu vi se pare ca “”CINEVA”” incurca tot in oras,ca ceva este pt.a se stresa cat mai rau cetateni,a mentine o stare conflictuala permanenta????? Cat de calm,si bun conducator ai fi,cineva,ceva,tot te face din om neom!!!!Rog preotii sa faca slujbe de curatare a acestor locuri cu atata incarcatura negativa!!!! Sa mai iasa din biserici,si masinile luxoase,sa mearga printre mireni,ca asta este menirea pe care le-a lasat-o iisus!!! Crime,sinucideri,violuri,droguri,pedofili,accidente ciudate,toate parca sau adunat aici la Satu-Mare!!!!!

    • y Răspunde

      Hai lasă aburelile astea. La câte biserici sunt în apropiere ar trebui să fie cel mai binecuvântat loc de pe Pământ. Ortodocșii mai scot și megafoanele ca să audă și cine nu vrea. Sau tu crezi că nu a fost sensul giratoriu binecuvântat de un sobor de preoți și asta este problema ? Tu în care secol trăiești ?

    • Unu' Răspunde

      Pocăiește-te căci sfârșitul e aproape!

      Fericiți cei săraci cu duhul, că a lor este Împărăţia Cerurilor!

      • y Răspunde

        Hai lasă-mă. Azi e doar miercuri, până duminica obosești.

        • Unu' Răspunde

          Era sarcasm, dar probabil am fost prea finuț 😉

          • y

            Am înțeles, scuze. Numai că ai nimerit prost pentru că tocmai am fost pe la Burdea și abia am reușit să scapi de doi din ăștia cu geanta în gât și cu creierul spălat care împart pliante de genul Turnul de veghe. Le-am indicat scurt ce să facă. Am o boală pe ei, recunosc.

      • comentator Răspunde

        Am eu una în familie cu ezoterisme și cu energii, îți caută și cele 7 chakre, comunică cu strămoșii. Cred că o să trimit la tine. Garantat în 5 minute înnebunești.

  5. Academicianul Răspunde

    Adevarul e ca o slujba de sfintire frumoasa se putea face….mai ales ca a fost vremea buna, venea lumea ca la urs. Si putea si ocoli sensul, cu preotii si flamurile in frunte, cum e cand merge turma la vot :).

  6. SANTA CLAUS Răspunde

    BUNUL SIMTI AR AVEA PRIORITATE …….DAR DIN PACAT ASA CEVA NU EXISTA LA NOI

    NUMAI BISERICI SI ICOANE……………….TARA CONDAMNATA LA MOARTE….

  7. M Răspunde

    Cea mai mare problema vine din cauza conducerii orasului, care au fost asa de “desptepti” si au scos semafoarele, care macar delimitau soferii ” excelenti” ca si cei din imagine.
    Acest sens nu ajuta nimic, mai mult incurca. Acum in loc de o directie cel putin ,in trei sunt cozi imense, ca pana acum au fost cozi pe pod, dar cu noul sens, mai ramane pe pod, pe Burdea si pe careiului. Felicitari conducerii, au rezolvat sa aiba firmele de asigurari mai multe cazuri.

    • y Răspunde

      Bine spus, problema este la șoferi, mulți numai ei știu cum au luat permisul. Și toți au dreptate și prioritate. Trebuie urgent centură de ocolire pentrua scoate TIR-urile din oraș, transport public ca lumea să nu fie nevoie ca toată lumea să meargă cu mașina proprie oriune, piste de bicicliști, dar piste nu niște dungi albe trase pe asfalt ca aia de pe Careiului sai pe Rosetti. Dar s-a explicat asta la nenea primaru. Doar scrie în chestia aia cu mobilitatea urbană aprobată recent. Și în primul rând trebuie viziune în capul celor de la conducerea urbei. Plecăm din punctul A ca să ajungem în punctul B. Noi nu știm nicio unde suntem exact, bâjbâim și dăm cu stângul în dreptul.

      • x-ulescu Răspunde

        Pai , in Satu Mare , totul este ,, ca lumea ” . circulatia , primaria , oamenii ..ca doar si cei din trafic fac parte ,, din lumea asta

  8. x-ulescu Răspunde

    Sper ca sensu giratoriu de la ,, Crinul ” sa nu fie inalt cat o casa si sa nu se vada nimic dincolo de el ( cum am mai vazut in tara )

    • M Răspunde

      Eu sper sa fie inalt si cu o raza cat mai mare, ca sa nu se poata merge “inainte ” fara a frana, sa fim nevoiti sa incetinim cat se poate de mult, poate asa vom invata cum se utilizeaza regulamentar un sens.

  9. matroz Răspunde

    @all.N-a fost la dirijare,marele Virgil Oniga -magarul satului Babasesti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.