Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

FOTO. Lucrările la Drumul Careiului, în linie dreaptă. Schimbările sunt vizibile

Managerul public, Csaba Maskulik, împreună cu dirigintele de șantier și reprezentanții firmei Tehnic Asist Botoșani au verificat astăzi stadiul lucrărilor de modernizare a Drumului Careiului din municipiul Satu Mare. Pe tronsoanele unde lucrările au fost finalizate, schimbările sunt vizibil în bine.

Managerul public Csaba Maskulik a atras atenția constructorului ca în zonele în care lucrările de asfaltare au fost finalizate să se treacă la amenajarea spațiilor verzi.

”Am spus în repetate rânduri că asigurăm toate condițiile constructorilor cu care avem contracte să lucreze repede și bine. Pe Drumul Careiului, lucrările au avansat, dar există aspecte care trebuie îmbunătățite și de aceea am dispus efectuarea acestor verificări pe teren. Observațiile și solicitările nostre au fost transmise constructorului și așteptăm să le soluționeze cât mai rapid. Conducerea Primăriei Satu Mare. Continuăm verificarile de pe teren, din santiere! Sunt sigur că în acest fel vom impulsiona și mai mult constructorii să își facă treaba”, a spus primarul Gábor Kereskényi.

Sursa Primăria Satu Mare

 

5 comentarii

  1. adio Răspunde

    Si parcarile de pe partea Lotusului cand vor fi aranjate ca arata ca dupa razboi
    Gabor Masculik???

  2. Unu' Răspunde

    Când se va bloca accesul mașinilor pe pista de biciclete de la Lotus până la parcarea Lebăda?
    Și când se vor lua măsuri împotriva șoferilor care opresc ILEGAL pe pista de biciclete recent amenajată dintre străzile Pinului și Arinului?
    Dar astea țin de cultură și respectul reciproc, nu de firma executantă!

    Pe de altă parte, pe strada Careiului, în fața fabricii de pâine în stația de autobus, este o groapă de canal chiar în mijlocul pistei de biciclete, era să-mi rup roata într-o seară!

    • y Răspunde

      Du-te cu mașina, nu vezi că asta e la modă. Și sensurile giratorii. Nici pe jos nu mai poți circula în orașul ăsta în multe locuri. Dar primașul nu vede asta. Stă frumos în liniște în căsuca lui. Și dacă ceva nu e bine, proiectantul, executantul dar mai ales Coica e de vină. Deja e plictisitor.

      • Unu' Răspunde

        Din păcate, merg destul și cu mașina, dar vreau să POT să merg LEGAL și cu bicicleta! NU VREAU să merg cu bicicleta PE TROTUAR!!!
        Nu este competența primarului sau a consilierilor să vegheze la respectarea legii, eu personal nici pe gardienii publici nu i-aș lăsa!

        coi-ca, dorel de sătmar e vinovat, clar, dacă nu de alta, de furtul pistei de biciclete de pe Lucian Blaga!

        • y Răspunde

          Eu în toată harababura asta ce este momentan în oraș doar un singur lucru nu pricep. Primarul tot merge în străinătate, și oficial și în particular. Dacă tot merge de ce nu și deschide ochii să vadă cum au rezolvat problema circulației alte orașe. Cum ar fi Nyiregyháza. Poate să și întrebe oficial de la administrația locală. Mai ales că vorbește și limba și nici nu e departe, plus ca și structură de localitate seamănă foarte mult cu noi, mai puțin problema râului care traversează orașul. Iar în ceea ce privește pe Coi Ca ( eu așa scriu pentru că a fost o pacoste MAAARE) ai dreptate. La câtă tâmpenie a făcut în oraș, nu numai cu pistele de biciclete, mai în glumă ar merita titlul de persona non-grata.
          Cu debandada de la cele două poduri acum și ăia se urcă în mașină care până nu demult mergeau pe jos. E aproape imposibil să treci pe la Burdea. Mașinile nu acordă prioritate la pietoni, pe Cloșca și pe Goga la biserici îți riști viața când traversezi pe jos pe trecerea de pietoni. La polițiștii de la rutieră dau de zor din mâini în sensul giratoriu pentru că șoferii habar nu au cine are prioritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.