Ultima actualizare: azi, 21:31

Locale

FOTO. Omagiu adus tânărului ucis în Negrești Oaș. Lacrimi și lumânări

Omagiu adus tânărului ucis. Mai multe persoane s-au adunat la locul în care Cristian Surd, tânărul în vârstă de 18 ani, a fost omorât azi noapte. Aceștia au adus astăzi un omagiu în cinstea tânărului ucis, aprinzând candele și rostind rugăciuni. Totodată, s-a ținut un moment de reculegere pentru odihna veșnică a sufletului acestuia.

Reamintim că în noaptea dinspre sâmbătă spre duminică, în orașul Negrești Oaș a avut loc o crimă care a zguduit întreg județul. Cristian Surd, un tânăr în vârstă de 18 ani din Călinești Oaș, a fost înjunghiat cu un cui în inimă de către un alt tânăr în vârstă de 19 ani. Victima a murit în câteva minute, pierzând foarte mult sânge.

La fața locului a intervenit imediat un echipaj de jandarmerie care l-a prins pe presupusul criminal.

Principalul suspect în cazul crimei este Ioan Petre Crișan din Vama, însă acesta susţine că nu el este autorul crimei. Cu toate acestea, el a fost reţinut, urmând să fie prezentat, luni, judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

3 comentarii

  1. Garceafi Răspunde

    Fain….nu se putea fara o cutitareala, cu toate ca inca max doua saptamani si toti vitejii astia se intorceau la prasit porumb prin Anglia.

  2. UReszler Răspunde

    Cultura de oas…

  3. Coco Răspunde

    O rasa mai nemernica ca asta nu exista

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.