Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO. Prima tamponare în sensul giratoriu de la Burdea

A avut loc prima tamponare de la înființarea sensului giratoriu de la Burdea. În cursul acestei după-amiezi a avut loc o tamponare între două autoturisme, în sensul giratoriu înființat în intersecția Burdea.

Un sătmărean a surprins tamponarea, după care a postat fotografia pe Facebook cu mesajul următor: ”Prima ciocnire în prima zi de sens giratoriu!!! Vedem maine, la ora 14.00, cum se va circula”.

Din imagini se poate vedea că este o tamponare minoră, nefiind pagube însemnate sau răniți.

7 comentarii

  1. M Răspunde

    Asa se intampla cand ajunge civilizatia printre prosti. Pun pariu ca 90% din soferii satmarului habar nu au cum se circula intr-un sens giratoriu cu doua benzi.

    Ar trebui impartite pliante printre soferi, ca va fi haos si la Golescu.

  2. c Răspunde

    bine ca esti tu destept si sti de toate de unde esti tu asa sigur ca nu stiu sa circule domnule destept

    • Norick Răspunde

      Poate si el circula des in oras cu masina. Cum fac si eu si pot sa-ti subliniez cele scrise de @M. 😉
      Vrei mai detaliat ?? 😉 😉

      • y Răspunde

        Lasă-l și ăsta o fi din ăla care schimbă banda fără număr și fără să semnalizeze, intră și iese în și din sensul giratoriu și tu trebuie să fii posesor de puteri paranormale și să citești ce avea de gând la momentul respectiv. Și mai vreau să spun că acum la ora 8 dimineața circulația este la fel ca înainte. Deci am dat o palmă la rahat.

        • Norick Răspunde

          @y : Cu primele afirmaţii sunt de acord 110% În ceea ce priveşte uşurarea traficului intens cu ajutorul sensului giratoric , eu nu sunt aşa pesimist. Evident , dacă se foloseşte corespunzător şi este executant” ca la carte” . Dar , -daca supravieţuim prima zi la folosinţă maximă -, mai vorbim după…
          Kitartást ! ,-) 😉

  3. x-ulescu Răspunde

    Cred ca se face un test cu satmarenii,sa vada cat rezista la tampeniile scoase pe banda rulanta de ,,primarie “..chiar : cat rezista ?

  4. y Răspunde

    Vezi că rezistă. Ideea cu sensul giratoriu nu este prostie, problema este cu șoferii care habar n-au ce să facă. Dar cu pietonii totuși ce au avut? Acum și ăia se urcă în mașină pentru 2-300 m, sau ce fac? Totuși distanțele până la trecerile de pietoni sunt destul de considerabile și nici una nu este sigură, vezi câți pietoni au fost loviți pe trecerile astea de pietoni numai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.