Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

FOTO. Păcăleală cu acte în regulă. Un preț la cântar, altul la casă

Un preț la cântar, altul la casă. Un sătmărean a constatat că a fost pus să plătească un preț mai mare la casa de marcat, decât cel trecut pe etichetă. Mai exact, la un supermarket din municipiul Satu Mare, apare o diferență clară de preț de la cântar la casa de marcat.

Putem să spunem că este vorba despre o păcăleală cu acte-n regulă. Dorești să cumperi un produs care se cântărește, pe eticheta de la cântar îți arată un preț, iar când mergi la casa de marcat, surpriză. Ți se încasează un alt preț.

În aceste imagini se vede foarte clar cum un produs a fost plătit la casa de marcat cu un preț mai mare decât indica, de fapt, cântarul.

 

4 comentarii

  1. Cristi Răspunde

    Parca-s pepeni de carefour…

  2. escape Răspunde

    Dragi “jurnalisti”, nu am inteles suficient de bine acest articol stufos. Va rog sa mai scrieti de 2-3 ori ca la cantar era alt pret decat la casa …..

  3. Norick Răspunde

    Da” ce-mi place când unii nu numai vorbesc prostii , ci şi le scriu… .Primul bon e biztoş ceva cu reducere dintr-un coş separat – evident nu sunt aşa proaspete şi evident îs mai ieftine la preţ. Dar asta nu înseamnă , ca toate se vinde cu preţul respectiv….Înseamnă, ca doamna de mai sus a fost prima dată la cumpărături la un supermarket din oraş …;-)
    Numai să scrieţi ceva negativ – pentru asta este bună… Felicitări !
    Acuma pe bune ! Orice handicapat vă trimite ceva, le şi publicaţi fără puţin efort de gândire ??? :-)))

    • Norick Răspunde

      P.S. nu vreau apărarea supermarketurilor din oraş , m-au ars şi pe mine de multe ori cu figuri , dar în cazul de mai sus nu se pune problema… 🙂 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.