Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

Preşedinte nou la PES Activities Satu Mare

Vineri, 18 august, au avut loc alegerile PES ACTIVISTS Satu Mare. La conferința de alegeri au participat Ministrul Afacerilor Europene , Victor Negrescu – președinte PES Activists România, Janina Sitaru – secretar general PES Activists România, Marius Bălean – primvicepreședinte PES Activists România, Aurelia Fedorca – președinte Organizația Județeană Satu Mare a PSD, Leș Gabriel – senator PSD Satu Mare, Ioana Bran – deputat PSD Satu Mare si colegi din județele vecine.

La conferința de alegeri a PES Activists Satu Mare au participat 93 de delegați. După citirea rapoartelor de activitate și alegerea  comisiilor tehnice de numărare și validare a voturilor,  s-a trecut la alegerea organelor de conducere.

Ciprian Crăciun a fost ales în unanimitate președinte al PES Activists Satu Mare.

Au fost aleși și secretarul organizației Mihai George Raul și vicepreședinții: Sângeorzan Radu, Sălăgean Mariana, Chiș Alina, Pop Vasile și Nagy Adina și a fost decis noul Birou Executiv.

Sursa: PES Satu Mare

8 comentarii

  1. Nelu Utecistu Răspunde

    Ăsta nu-i cumva noul UtC reinventat pentru tineretul comunist ? Spre socialism în zbor , multe succesuri ! Idealul vostru e Coreea de nord .

  2. Ddd Răspunde

    Kim jong sun URA URA URA PCR

  3. y Răspunde

    Deoarece în țara asta minunată nu să-a aplicat legea lustrației cum era foarte normal, foștii comuniști au făcut pui. Mai și zâmbesc. Nu e vina lor, ei habar n-au de ce au scăpat. Le dădea internet și feisbuk Ceaușescu de mergeau în patru labe. Important este ca noi să nu uităm.

  4. Renul Răspunde

    URA URA URA , Traiasca PSD , URA URA URA, saracie in judet saracie in tara URA URA URA, Traiasca spagarul Stef, traiasca Bran, cu familia de infractori , URA URA , traiasca Fedorca cu lucrarile la Tel Drum URA URA URA

  5. Cica Răspunde

    Cine este Sangeorzan ? Este social democrat ? Cel care a muncit in campanie ? Da unde i Micle ?

  6. Nelu Răspunde

    Apropo de noii uteciști, să nu credeți că sunt comuniști degeaba . Voi le plătiți salarii grase , majoritatea sunt bugetari cu funcții de conducere . De exemplu gușterul din stânga cu caravata e șef de oficiu la ceva chestie rurală de unde merge acasă cu mai mult de 120 milioane pe lună . Așa ca să știe idioții care-i votează mereu .

  7. ene Răspunde

    Gusterul in cravata este unul Mihali, ceva nimic si nimeni in partid, dar partidul i baga lunar 12 000 lei pe luna, votati psd in continuare

  8. lena Răspunde

    12.000 de lei pe lună e un salariu nesimțit pe care îl au puțini manageri la bugetari sau chiar la privat , Dacă un politruc de care zici că ar fi nimeni și nimic în psd ia căruța asta de bani, se explică înghesuiala noilor uteciști în preajma ciolanului . Amărâții care-i votează câștigă tot câte 15 salariul ăstora .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.