Ultima actualizare: azi, 20:30
Locale

Preşedinte nou la PES Activities Satu Mare

Vineri, 18 august, au avut loc alegerile PES ACTIVISTS Satu Mare. La conferința de alegeri au participat Ministrul Afacerilor Europene , Victor Negrescu – președinte PES Activists România, Janina Sitaru – secretar general PES Activists România, Marius Bălean – primvicepreședinte PES Activists România, Aurelia Fedorca – președinte Organizația Județeană Satu Mare a PSD, Leș Gabriel – senator PSD Satu Mare, Ioana Bran – deputat PSD Satu Mare si colegi din județele vecine.

La conferința de alegeri a PES Activists Satu Mare au participat 93 de delegați. După citirea rapoartelor de activitate și alegerea  comisiilor tehnice de numărare și validare a voturilor,  s-a trecut la alegerea organelor de conducere.

Ciprian Crăciun a fost ales în unanimitate președinte al PES Activists Satu Mare.

Au fost aleși și secretarul organizației Mihai George Raul și vicepreședinții: Sângeorzan Radu, Sălăgean Mariana, Chiș Alina, Pop Vasile și Nagy Adina și a fost decis noul Birou Executiv.

Sursa: PES Satu Mare

8 comentarii

 1. Nelu Utecistu Răspunde

  Ăsta nu-i cumva noul UtC reinventat pentru tineretul comunist ? Spre socialism în zbor , multe succesuri ! Idealul vostru e Coreea de nord .

 2. Ddd Răspunde

  Kim jong sun URA URA URA PCR

 3. y Răspunde

  Deoarece în țara asta minunată nu să-a aplicat legea lustrației cum era foarte normal, foștii comuniști au făcut pui. Mai și zâmbesc. Nu e vina lor, ei habar n-au de ce au scăpat. Le dădea internet și feisbuk Ceaușescu de mergeau în patru labe. Important este ca noi să nu uităm.

 4. Renul Răspunde

  URA URA URA , Traiasca PSD , URA URA URA, saracie in judet saracie in tara URA URA URA, Traiasca spagarul Stef, traiasca Bran, cu familia de infractori , URA URA , traiasca Fedorca cu lucrarile la Tel Drum URA URA URA

 5. Cica Răspunde

  Cine este Sangeorzan ? Este social democrat ? Cel care a muncit in campanie ? Da unde i Micle ?

 6. Nelu Răspunde

  Apropo de noii uteciști, să nu credeți că sunt comuniști degeaba . Voi le plătiți salarii grase , majoritatea sunt bugetari cu funcții de conducere . De exemplu gușterul din stânga cu caravata e șef de oficiu la ceva chestie rurală de unde merge acasă cu mai mult de 120 milioane pe lună . Așa ca să știe idioții care-i votează mereu .

 7. ene Răspunde

  Gusterul in cravata este unul Mihali, ceva nimic si nimeni in partid, dar partidul i baga lunar 12 000 lei pe luna, votati psd in continuare

 8. lena Răspunde

  12.000 de lei pe lună e un salariu nesimțit pe care îl au puțini manageri la bugetari sau chiar la privat , Dacă un politruc de care zici că ar fi nimeni și nimic în psd ia căruța asta de bani, se explică înghesuiala noilor uteciști în preajma ciolanului . Amărâții care-i votează câștigă tot câte 15 salariul ăstora .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Păcăleală cu acte în regulă. Un preț la cântar, altul la casă

Un preț la cântar, altul la casă. Un sătmărean a constatat că a fost pus să plătească un preț mai...

Închide