Ultima actualizare: azi, 13:29
Locale

FOTO. Primarul promite că parcările din Micro 17 vor fi terminate în acest an

Primăria municipiului Satu Mare informează cetățenii cu privire la desfășurarea lucrărilor de amenajare a celor patru cvartale de parcări din cartierul Micro 17.

 • Cvartalul delimitat de străzile Independenței, Dima, Bobocului, Crișului
 • Cvartalul delimitat de străzile Cibinului, Bârgăului, Fântânele, Codrului
 • Cvartalul delimitat de blocurile CB11, CB13 de pe str. Bârgăului și de blocurile CF27, CF29, CF31, CF33, CF35 de pe str. Fântânele
 • Cvartalul delimitat de străzile Independenței, Bobocului, Someșului, Crișului

Conform contractului, toate cele patru zone au termen de finalizare 6 luni din care 2 luni pentru proiectare și 4 luni pentru execuție, de la data emiterii ordinului de începere al lucrărilor. În cazul celor 4 cvartale firmele care au câștigat licitațiile se află în ultima fază, cea de execuție.

“Amenajarea parcărilor din Micro 17 avansează conform graficului stabilit. În cazul acestei investiții avem parte de firme care lucreză în mod susţinut, conform programului stabilit, astfel că sunt îndeplinite toate premisele ca până la sfârşitul anului să le dăm în folosinţă. Construim acolo unde în trecut alții au demolat, însă vă asigur că, nu acceptăm orice investiție doar pentru mai bifa un proiect pe lista de obiective!”, a declarat primarul municipiului Satu Mare.

În proiectul de modernizare al parcărilor sunt prevăzute săpături, lucrări la fundație, amenajarea platformei asfaltate pentru parcările propriu-zise, amenajarea trotuarelor și a căilor de acces pentru scările de bloc, montarea bordurilor, cât și aducerea la nivel a căminelor pentru scurgerea apelor pluviale.

Lucrările de modernizare a celor patru cvartale de parcări sunt achitate integral din bugetul local, după cum urmează:

 • Cvartalul delimitat de străzile Independenței, Dima, Bobocului, Crișului – 290.523 lei ( fără TVA)
 • Cvartalul delimitat de străzile Cibinului, Bârgăului, Fântânele, Codrului – 213.386 lei ( fără TVA)
 • Cvartalul delimitat de blocurile CB11, CB13 de pe str. Bârgăului și de blocurile CF27, CF29, CF31, CF33, CF35 de pe str. Fântânele – 290.523 lei ( fără TVA)
 • Cvartalul delimitat de străzile Independenței, Bobocului, Someșului, Crișului – 285.732 lei ( fără TVA).

11 comentarii

 1. Ati Răspunde

  Prietene,astia nu termina nici in 2 ani.Du-te sa vezi….fac 2 parcari de 3luni si inca mai au mult de lucru iar daca ma intrebi de calitate iti pot spune ca sunt praf.Anul trecut cand Tehnic Asist a facut vreo 15 parcari complete in 3 luni toti ati urlat ca vai nu se lucreaza cum trebuie.Eu fac comparatia intre ce era inainte si ce este acum si….dezastru….podu vai si amar, parcari aiurea , pe lucian blaga diferitu vietii au 1 luna de cand se chinuie sa faca ceva ce ar fi trebuit sa fie gata in 5 zile si exemplele pot continua!Am vrut cu totii schimbare, inclusiv eu si am obtinut….in rau!!

  • Ali Corina Răspunde

   Alo domnu Coica nu mai este Primar este probabil un viitor puscariabil la Cate a facut in mandatul Lui.Stai linistit .ca actuala administratie stie exact ditectia in care trebuie facuta treaba.

   • Ati Răspunde

    Eu nu vorbeam de Coica sau de actualul, eu vorbeam de firmele de drumuri.
    Administratia sunt sigur ca stie directia numai ca nu o si urmeaza.

 2. y Răspunde

  Gata am ascultat povestea de seară, pot să mă duc la culcare.

 3. Academicianul Răspunde

  Fix pix… . Bine ca partyumu a iesit bine. Va mai asteapta pana duminica la buli….apoi bekaphatjattok

 4. Academicianul Răspunde

  Nu m-am putut gandi la altceva citind articolul asta 🙂
  https://youtu.be/VuigqEaj57A

 5. Academicianul Răspunde

  ….si astept ca Gumisul sa faca filmuletul cu sedinta lui Hitler in bunkar, editia reabilitarii podului, ca cele cu Gyuszi au avut mare priza la public acum cativa ani

 6. Cristi Răspunde

  In cele facute de coica sta apa si nu vrea nicum sa intre pe gura de canal aflata la 3m de balta. Nici cele care se fac acuma nu o sa fie mai bune pt. ca nimeni nu verifica lucrarea de la beneficiar(primarie)

  • james bond Răspunde

   Ce să spun ai și tu pretenții. Nu știi că verificarea se face la colț, la bar? Că doar trebuie să stea jos tot omul undeva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.