Ultima actualizare: azi, 16:02
Locale

FOTO. Primele imagini cu noua față a Grădinii Romei. Se deschide sâmbătă și promite siguranță

Începând de sâmbătă, 12 august, Grădina Romei va fi redeschisă. În acest sens, vineri, 11 august, primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor împreună cu administratorul public, Maskulik Csaba au făcut o ultimă verificare înainte de deschiderea parcului și au dispus astfel și câteva măsuri de verificare și pe viitor a zonei.

Zona a fost pusă în siguranță fiind derulată o amplă acțiune de curățenie, care a prevăzut toaletarea copacilor, strângerea resturilor vegetale și a crengilor uscate, tunderea spațiilor verzi, igienizarea parcului și vopsirea elementelor din parcul de joacă.

Timp de mai multe zile o echipă completă a muncit în vederea igienizării parcului și a toaletării copacilor, fiind transportate din Grădina Romei aproximativ 100 de metri cubi de resturi vegetale și crengi uscate.

Cu toate că s-au făcut eforturi considerabile pe parcusul mai multor zile, din cauza ciorilor aspectul aleilor nu a putut fi îmbunătățit considerabil.

 

8 comentarii

 1. pâr pâr Răspunde

  fix-pix

 2. Andrei Răspunde

  Gabore, Daca tot ai inchis gradina romei atata, de ce naiba nu s-a lucrat un pic si la trotuare? lucruri facute de mantuiala in sm!

 3. Garceafi Răspunde

  Fix pix….noroc cu zilele partiumului, ca altfel dorea undeva pe primar si pe manager de kosuthkert.

  • Norick Răspunde

   Ai mai scris de vreo cinci ori propozitia asta . N-ai un alt CD ??? S-a inteles din prima , sau te bazezi la cititori cu boala Alzheimer ?? :-)))

 4. Cristi Răspunde

  Da s-a deschis
  Tiroliana nu mai e functionala -o problema rezolvata
  Nisipul plin de pene de cioara
  Topogane foarte murdate pline de praf si pene , se mai vede cate o urma de fund de copil care s-a dat o data si dupa aia au trebuit schimbati pantalonii
  DA S-A REDESCHIS E MAI SIGUR dat trebuie sa nu intrii probabil in locurile delimitate cu panglici avertizoare

 5. Cimitir Răspunde

  Cei de la Admnistrstia domenilui public cu direct Voda Bozai si ai lui acoliti trebuie sa faca curatenie in gradina Romei . Focar de infectie a fost si va fi pana cand Bozai va fi diector .

 6. Vesel Răspunde

  Lasati l pe Bozai ca i la primar, iar acu e concediu , inlocuitor Tura .. asa ca va fi curat in piete ! Nohat Levi ..

 7. tataran Răspunde

  Cum adica sultanul Bozai i in concediu? Si culmea revine Tura ala de la piata nr 1? Felicitari primare ai dat liber la hotie, bravo sper ca nu mai candidezi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.