Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO& VIDEO. Trecerile de pietoni de la Burdea, desființate! Important pentru pietoni

După cum am anunțat, Primăria Satu Mare a amenajat ai noapte un sens giratoriu la intersecția de la Burdea. Ce a omis conducerea Primăriei să vă informeze este faptul că toate trecerile de pietoni au fost desființate.

Din păcate, duminică la amiază, mulți pietoni au ignorat panourile care îi informează că trecerile de pietoni au fost desfiinţate şi au trecut pe interzis, riscând să fie loviţi de autoturisme, dar şi să fie vinovaţi.

În acelaşi timp, există şi foarte mulţi pietoni care trec strada cum au fost obişnuiţi, fără să observe că trecerile au fost desfiinţate.

Acum, pentru a trece în siguranţă principalele bulevarde, pietonii trebuie să se deplaseze la Kaufland, biserica greco catolică de pe b-dul Cloşca sau biserica de pe Octavian Goga.

Vă invităm să distribuiţi această ştire pentru a fi la curent cât mai mulţi pietoni!

 

5 comentarii

  1. Ion Răspunde

    Ar fi trebuit doar sa le mute cu 30-50 m mai departe, tot temporar, cum este si cea de pe Careiului de la celalalt pod.

  2. y Răspunde

    Bine măi, ați luat decizie peste noapte, am înțeles, oamenii au aflat cu o zi înainte. Dar eu am o întrebare, stau în zonă și circul pe jos, TEMPORARUL ĂSTA LA VOI CE ÎNSEAMNĂ? Că dacă e până se termină podul, atunci aiai!!!

  3. Garceafi Răspunde

    Pana dupa partiumbuly…dar inca nu stim cat dupa. Vor vedea polgaru si gumisu, cand o sa aiba putin timp liber. Asta e o problema fix pix, altele sunt prioritatile. Imediat trebuie inceputa organizarea la husari, sa fie totul zsir in 15 martie.

  4. Doru cartoforu Răspunde

    Sa ne explice Maskulikul nostru daca nu Tarr i-a dat ideea saptamina trecuta cind luau masa impreuna la resturantul lui Tarr ? Sa speram ca Csabika Maskulika nu maninca si bea pe gratis acolo

  5. Visitator Răspunde

    Ar fi cazu sa iasa cineva in srainatate, sa vada cum arata un sens ciratoriu si cum trebuie circuit intru sen giratoriu. De ce trebuie defapt semnalizat la stinga cind intri intru-n sens giratoriu. nu poti numai la stinga mergi. Inschimb important e sa semnalizez cind iest din sens giratoriu. Dar cum se vede in aceste video sint foarte mult care ies fara sa semnalizeze. Si asta astazi, duminica. Ce-o sa fie miine? Ma intreb ce fel de specialisti construiesc asa un rahat. Une au vazut asa ceva? Si asta nu numai aici la Burdea,ci peste tot in oras unde sau construiet asa numita sens giratoriu. Au fost promisi mai multi pilitisti. Nu se vede nici macar unu, sau unul a fost probabil, cel care a filmat. Frumos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.