Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Crimă în Negreşti. Tânăr ucis cu o lovitură de cuţit!

Un tânăr de 18 ani din Călineşti Oaş a fost ucis azi noapte cu o lovitură de cuţit în oraşul Negreşti Oaş.

Potrivit primelor informaţii, Cristian Surd (FOTO), se afla în centrul oraşului Negreşti Oaş, iar la un moment dat a observat că o femeie este agresată de un alt bărbat. El a intervenit, dar agresorul a scos cuţitul şi i l-a înfipt direct în inimă. Tânărul s-a prăbuşit la pământ şi a murit. În acel moment a intervenit şi un prieten de-al său, dar a fost şi el înjunghiat.

Pe urmă au intervenit jandarmii, care l-au imobilizat pe criminal.

“Cu durere in suflet suntem alaturi de fam.Surd Ioan (Ioan Ghertan) Dumnezeul să-l ierte pe fiul lor Cristian ,care a fost ucis cu sânge rece de un criminal”, a transmis primarul comunei Călinești Oaș, Dinu Birtoc.

Cristian Surd era din Călinești Oaș și elev al Colegiului Național “Doamna Stanca”.

Criminalul are 19 ani, este din Vama şi a fost reţinut de Poliţie.

9 comentarii

  1. alin Răspunde

    pentru omor si tentativa de omor sper ca va sta închis pe viața acel rebut primitiv a societății

  2. Satmarean Răspunde

    Da de ce nu se spune numele femeii?! Ea e partial de vina!

    • parearea mea Răspunde

      Ce atitudine tampita! Nu este de vina decat ucigasul: el trebuie pedepsit pentru DUBLA crima: nu a fost doar o tentativa simpla, in clipa aceea, criminalul a vrut sa ucida toate persoanele ce i-au iesit in cale. In acest caz, pentru fiecare om atins CU ARMA, criminalul trebuie judecat pentru câte o crima!! Ca pedeapsa, ar trebui aruncat in groapa cu lei sau la crocodili. Va asigur ca niciun astfel de caz nu s-ar mai intampla. La noi, legile si pedepsele sunt de catifea: cine il va aduce inapoi pe tanarul de 18 ani? Cinci ani de inchisoare pentru criminal? Nu cred ca il mai poate intoarce cineva, de aceea pedepsele trebuie gandite ca pilda pentru cei care nu stiu ce sa faca atunci cand au o arma in mana. Cristian este un erou! Si ar trebui sa primeasca acest titlu chiar post-mortem.

  3. cetateanul relaxat Răspunde

    Satmarene dupa mintea ta…mortul e vinovat ca a intervenit! Condoleante familiei indoliate,si ma inclin in fata acelora care nu raman impasibili cand vad o femeie agresata.

  4. Dumas Răspunde

    De ce a fost reținut doar unul?

  5. cetateanul relaxat Răspunde

    @dumas…a fost doar un atacator…sau tu vezi dublu pe text?

  6. Pcr Răspunde

    Fără cuvinte

  7. pastorta Răspunde

    Dureros! Condoleante familiei! Tot respectul pt gestul facut!!!! Acolo in zona aceea nu auzi nimic bun! Accudente,crime,batai,etc!!! Ar trebui supravegheata zona mai cu atentie,si avem 10 politisti la 1 cetatean,unde au fost?? De ce nu mai sunt patrulele de strada in zone cu risc? Politisti comunitari????? Ce sa faca bietii???? In zona aceea trebuie sa fii cunoscator de kun-fu,tehnici serioase,nu asa!!!!! Are cutitul in mana,un litru de palinca la bord,gata,se crede haniball!!!! Pacat de un suflet pur de copil,cu viitorul in fata!!!! Ce pedeapsa i-as da???? Nu noartea,ar scapa usor!!! As face asa!!!! Pedeapsa in cusca,legat cu lanturi,in centrul orasului! Sa stea printre oameni,dar apa sa bea de la ploaie,mancare pamant!!!! Exact ce are si tanarul parte!!!! In inchisoare,si-ar lua-o de la cei cu copii acasa! Nu il iarta!!! Dar i-ar fi prea usoara pedeapsa,pat si mancare??? Nu!!!! Au in sange violenta,cu cutitul in buzunar,etc!!!! Nu le pasa ce lasa in urma!!!! Durere si lacrimi!!!!

  8. eu Răspunde

    eu, ma citez pe mine cind spun: “Singurul adevar din ziare este horoscopul”. Adica, vreti sa spuneti ca nu este adevarat?!… Atunci despre celelalte adevaruri nu merita sa vorbim.
    Cristian nu a fost un erou, nu avea cum cu o fizionomie de copliladru la virsta de 19 ani (fara 2 saptamini), nu inalt de statura si nici vinjos, mai degraba subtirel si finut, cam cum ar arata victima unui ucigas las caruia ii este frica sa se ia de unul mai mare ca el. Cristian, cu statura lui, era un copil pasnic, nicidecum un nechibzuit care sa sara sa salvaze o femeie din miinile unui agresor beat, intr-o piata plina de oameni, la zilele unui oras de marime mica. Un oras care nu-si merita titlul, un oras care il are pe constiinta, cu un consiliu local si o primarita dementa care a organizat aceste zile ale orasului fara sa se asigura ca in afara de bere si mici mai sint si alte lucruri si posibilitati luate in calcul, cum ar o incaierare sau crima de mai sus. Cristian era un copil zimbaret, mereu vesel si bine dispus. Era mic de statura dar sprinten la lucru, harnic, nicidecum un erou cum scrie in ziare. Defapt, se pregatea sa mearga spre casa, a sunat ca porneste, dar un preieten l-a rugat sa mai faca o tura prin parc. Acolo s-au intilnit cu agresorul, care ridicindu-se de pe bordura trotuarului l-a intrebat: tu m-ai batut? si pina sa apuce Cristi sa-i raspunda: nu, nici nu stiu cine esti, nu te-am vazut in viata mea!.. i-a infipt cutitul in piept. Prietenul lui a sarit sa-l apere si a incasat a doua loviutura. Nu stiau ca agresorul are un cutit… Nici el nu era nici erou nici timpit, a crezut ca o sa-l apuce de mina dar pumnul in burta a fost defapt o taietura.
    Primaria din Negresti Oas ar trebui data in judecata. La zece mii de invitatati asteptati au gasist de cuviinta sa plaseze 4 jandarmi pe posturi. Probabil ca alti politiste erau dusi sa stea la pinda cu radarul si fiola ca sa scoata costurile evenimentului.
    In spitalul din Negresti nu se afla nici un medic de garda sau daca se alfa, era gastroenterologul sau dermatologul (daca exista acolo) si in nici un caz un chirurg sau unul de urgenta. Si probabil ca nici un anestezist. De cind au fost anuntati si pina au ajuns in parcul situat la 100m a trecut o jumatate de ora, cred ca veneau cu spatele. Poate nu e vina lor, e vina primariei ca nu a tinut spitalul in stare de alerta cu toti medicii prezenti sau cel putin cei din specialitatile utile (doar de dermatolog nu e nevoie in cazul unei taieturi cu cutitul). Despre competenta medicilor, care au avut timp o ora si jumate/ doua sa-l stabilizeze nu vreau sa discut.
    Agresorul a avut un conflict cu altcineva, a luat bataie si frustrat a mers sa-si faca rost de un cutit. Politia/jandarmi, care a fost informata ca prin multime se plimba un beat cu un cutit in mina, s-a intors cu spatele, iar Agresorul si-a confundat pur si simplu victima.
    Clar: crima cu premeditare, tentativa de omor ( fata de cel confundat), vatamare din culpa fata de prietenul lui Cristi.
    Toate putea fi evitate daca orasul era pregatit sau timpitii de tablagii nu erau acolo doar de decor.
    Ziarele scornesc lucruri de iti sta mintea in loc…. Mai adevarat fost in ziua aceea horoscopul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.