Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

FOTO & VIDEO. Viața oșenilor, între fotografie și modă

Viața oșenilor, povestită de Ioniță G. Andron și Remus Țiplea. Festivalul Zestrea Oașului și-a deschis porțile, marea sărbătoare de la Negrești debutând în după-amiaza zilei de astăzi, 19 august, cu manifestări culturale la Galeria de artă ”Dr. Mihai Pop”, de la Muzeul Țării Oașului.

Aici a avut loc o expoziţie de fotografie ”Povestea firului. Firul poveștii” –  Ioniță G. Andron & Remus Țiplea, urmată de colecția de modă ”Pe firul tradiției” a Școlii de Artă București, coordonată de designerul Maria Constantinescu.

,,Această expoziție a lui Ioniță G. Andron este extraordinar de frumoasă. A surprins viața oșanului de mulți ani, dar bucuria noastră este că are și urmași, și anume Remus Țiplea, precum și mulți alții. Este o lună a oșenilor, atât a celor de acasă, dar în special a celor plecați, o lună în care nu știm ce să le facem să se simtă bine că au venit acasă”, a declarat primarul orașului Negrești Oaș, Aurelia Fedorca.

Finalul vernisajului expoziției a adus un moment inedit, și anume o paradă de modă cu ținute deosebite din colecția de modă ,,Pe firul tradiției”, a Școlii de Artă București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.