Ultima actualizare: azi, 10:08

Locale

FOTO & VIDEO. Primăria Negrești s-a extins. Clădire nouă, modernă, pentru cetățeni

Tot în cursul după-amiezii de astăzi, la Negrești Oaș, a avut loc inaugurarea noului Corp al sediului Primăriei. La eveniment au participat nenumărați oaspeți, printre care și oficialități ai Sătmarului, în frunte cu primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor și președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba.

 

,,Avem ocazia să inaugurăm un edificiu nou, atât de necesar orașului Negrești, negreștenilor și nu numai. Iată că, încet, încet, se conturează o frumoasă poveste începută în urmă cu aproximativ patru ani, când în Negrești a început un amplu program de investiții, atât în infrastructură, cât și în educație, precum și în edificii care, într-un fel sau altul ne fac viața mai ușoară. Eu cred că cei care vor intra în noul corp al primăriei o vor face cu drag, mai ales că partea de parter este dedicată persoanelor fizice și juridice, pentru taxe și impozite. Eu sper ca toți cei care veniți aici să veniți cu mare drag și datorită ambianței plăcute, nu vă va mai părea rău când ne veți da bani nouă să dezvoltăm orașul Negrești”, a declarat primarul orașului Negrești Oaș, Aurelia Fedorca.

,,Eu cred că infrastructura care deservește partea administrativă a județului trebuie să fie din ce în ce mai dezvoltată. Cetățenii din Negrești care vor avea treabă la taxe și impozite vor avea de acum încolo destul spațiu, de secolul 21”, a declarat președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.