Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO. Most wanted: Salată “exotică” cu vierme la un renumit fast food din Satu Mare

O sătmăreancă a trecut ieri printr-o experiență mai puțin obișnuită! În salata comandată de la un renumit fast food specializat, tânăra a găsit “ingredientul” surpriză: un vierme. Ironia face ca salata comandată de sătmăreancă să fie < salata most wanted > din ziua respectivă.

Aceasta a fotografiat preparatul, după care a încercat să îi contacteze pe reprezentanţii fast foodului, însă fără niciun răspuns, motiv pentru care a postat fotografie pe facebook.

Imediat au apărut şi comentariile celorlalţi sătmăreni care au păţit-o.

Vă prezentăm o parte din ele:

“Mai demult cineva a găsit un gândac.. a fost postată şi atunci poza”.

“Şi eu am găsit ditamai firul de păr. Am renunţat să mai mănânc vreodată de la ei”.

“Şi nu este primul caz”!

30 comentarii

  1. Dr.Albann Răspunde

    Nu e ”vierme” e o omida !! Putea sa fie ”ratacita” din verzaciunile din salata !

    • y Răspunde

      Vezi de aia fac eu salată acasă. Mare lucru ce să zic. Plus după mine este și scump. Și iarna când nu sunt verdețuri mănânc murături. Nu doresc din culturile”bio” de prin alte părți. Am văzut cum sunt cultivate roșiile în Turcia și castraveții Fabio în Germania. Mai bine nu doresc.

      • Portalsm Răspunde

        De parca cineva ar fi interesat ca ce bagi in tine.

        • y Răspunde

          Să fii sănătos, sau măcar încearcă. Bei și mănânci ce ți se bagă în beregată. Ești un veritabil garbage-man, omul de tip nou. Eu prefer să mănânc carne dar și prefer să văd ce. Sau mai nou de când ai fost prin Thailanda mănânci orice? Câine nu încerci ca și coreenii ? Mai scăpăm de câțiva maidanezi. Și pentru liniștea ta, brontosaurul descoperit de client cred că este larva fluturelui alb al verzei. Chiar dacă salata are carne în exces măcar să știi că e bio. Nu a fost leguma stropită.

          • matroz

            Vezi,astia sunt partenerii de discutii!Si apoi sa nu-i intrebi printre picaturi de IQ si de mama lor?

      • Norick Răspunde

        Ez a kis csónakos fiú új felhasználónévvel… :-))))

  2. Baskint Răspunde

    Mda, ma asteptam sa apara si restul ratatilor de aici care chiar nu au de lucru decat sa demonstreze ca-s mai tari decat oricine. Este o tactica a prostilor. 🙂

  3. james bond Răspunde

    Wow, ce știre!

  4. y Răspunde

    @matroz începi să mă superi, să știi că am IQ 135 certificat. Nu ca să mă laud, am fost obligat într-o vreme să-l fac pentru ceva proiect la serviciu. Atunci era și la modă. Poate ai auzit de Mensa? Deci nu este recent dar IQ-ul nu se prea modifică. Nu scriam dar m-ai întrebat indirect. Iar în ceea ce privește mâncatul, tu și ceilalți continuați să mâncați ce găsiți, adică rahat. Eu de vreo 10 ani trebuie să am foarte mare grijă de mine. Mulțumită și mizeriilor pe care le găsești frumos ambalate pe rafturi. Eu au vrut să-ți dau un sfat. Nu trebuie, foarte bine. Iar pe mama las-o în pace. Sau vrei neapărat să-mi demonstrezi că are @norick dreptate ?

    • matroz Răspunde

      @y:musiu Y recomand cu caldura si pentru tine sa citesti tot ce omul scrie.Sa nu -mi spui ca faci ca altcineva care descide seitul si raspunde ca nu e de acord.De unde dracul ai inteles ca te intreb pe tine de IQ?Chiar credeam ca faci mai multe parale!

  5. Baskint Răspunde

    Matroz intreaba de IQ :-)))). Pai aia care au nu-s pe portalsm ca au de lucru…

  6. y Răspunde

    @matroz mai bine ne-am ocupa de bătaia de joc ce e cu podul Decebal sau mizeria din jurul vânzării hotelului Dacia. Că dacă mister penticostal pasează la fi-sa imobilul și asta chiar va deveni sală de rugăciune pentru ei în plin centrul orașului (așa cum era zvonul de la început) o să mă enervez, dar rău de tot. Nu am cu ei nimic, dar hotelul a fost construit de oraș, cândva cred că era în patrimoniul orașului. Asta până la privatizarea MEBO.Nu știu cum a fost înstrăinat, pe ce bază legală, dar cred că dacă Primăria sau Consiliul Județean nu își exercită dreptul de preempțiune, că cică nu sunt bani, eu tind să cred că treaba merge spre penal. Ceva de genul abuz în serviciu sau neglijență cel puțin. Și paguba este măricică ceva de ordinul milioanelor de euro. Parcă în campanie la locale s-a promis ceva.

    • matroz Răspunde

      Spre directia de biserica penticostala a fost si inceputa renovarea.Exemplu era cea din Oradea.Norocul ca s-au mai sesizat unii,dar nu au putut face mult!Daca vanzarea de energie la preturi scazute ar fi continuat catre firmele din Negresti,astazi ne mandream cu o minunata catedrala pocaita in Satu Mare!Intrebati-i pe cei ce au vazut lucrarile din interior!Va mai amintiti de un subprefect din famiglia in perioada de trista amintire a guvernarii pdl?Dar de un prefect ce statea cu mucii-n nas de frica sa atace anomaliile?

      • y Răspunde

        Din păcate am constatat și eu că nimeni nu și-a făcut treaba. Este revoltător și mă doare când privesc minunata de clădire. Pot eu povesti cum era interiorul pe vremuri, mi-e frică că unele daune sunt ireversibile. Și este în plin centru. Ce frumos era ca centru cultural și să zicem sală de nunți a Primăriei în locul gropii de la Palatul Administrativ.

  7. Baskint Răspunde

    Uniti-va puterile “forta e cu voi” :-))). A trebuit cineva sa manance o salata sa va dati seama ca sunt si probleme mai importante, dar noi restul cetatenilor de rand putem sta linistiti ca voi cei mai destepti cu IQ-uri imense o sa rezolvati problemele din tastatura impreuna cu latratorul csak norick. :-)))

  8. Attila Răspunde

    Mare lucru o omida,rama sau ce o fii.daca e acolo inseamna ca legumele n-au fost stropite ca sunt sanatoase.POFTA BUNA

  9. y Răspunde

    @norick. Ce să mă cert cu @baskint. Eu am ridicat mingea la fileu, el doar a lovit. Măcar a încercat să răspundă corect ungurește. Deci în orașul ăsta de kaka asta este singura problemă – omida fluturelui alb al verzei. Jos cu ea, afară cu omizile invadatoare din țară! Vrem numai omizi roșu-galben-albastre !

    • matroz Răspunde

      Cui superare sa-i dai dreptate ,daca se inteleg in limba cailor!Macar pe aici ,lasati-ne si pe noi sa intelegem ce se intampla!Ca de ce se intampla nu intelege nimeni!

    • Norick Răspunde

      @y: eu te ïnțeleg în totalitate și îți dau dreptate în totalitate.
      Dar vezi, că pe unii le scarpină pielea. ☺️ ?
      Oare se mai găsește DDT în magazine??? În Ungaria deja e’ interzis comercilizarea…. ☺️ ? ? ?

      • y Răspunde

        @norick. Mulți nu știu dar soluția de urzică sau fiertura de tutun este la fel de bună. Moarte curată și bio.

        • Norick Răspunde

          @y : din păcate numai la insecticidele funcționează… ☺️ ? ? ?
          Noapte bună și liniștită să ai… ☺️ ? ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.