Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTOGALERIE. Traficul pe podul Decebal a fost blocat. Un rrom s-a răsturnat cu remorca

Traficul pe podul Decebal a fost blocat astăzi zeci de minute la coborârea spre Burdea. Ca şi cum cozile infernale nu ar fi fost suficiente, un rrom s-a răsturnat cu remorca plină cu fier vechi după ce i s-a desprins o roată. Astfel, coborârea a fost blocată zeci de minute, până când rromi şi-au adunat fierul vechi de pe pod şi şi-au tras remorca.

Sursa FOTO: Teo Sălăgean

5 comentarii

  1. Garceafi Răspunde

    Parca gumisul a alungat zburatoarele negre din oras… . Pai astia sunt in stare sa se rastoarne saptamana viitoare si in fata la kosutkertu, sa strice partiumybuli….si ar fi pacat, ca se face Gaborka de cacao….prea multa efervescenta…

  2. Unu Răspunde

    Dic mo, mi s-o rupt roata de la şatră din cauza podului mo, dau în judecată drumarii ăştia mo !!!

  3. Onofrei Răspunde

    Un ce? Asa numiti voi boratii astia de paraziti ai societatii, care traiesc pe spatele nostru?! Nici macar lor nu le place sa fie numiti asa! Se cheama, tigani si ne-au invadat planeta!

  4. Garceafi Răspunde

    Mai si era o ocazie sa apara si primaru in zona…..daca aude de rom nu sta mult pe ganduri. Si de amendat ci e sa-l amendeze? Gaboru local Feher….? La cata carne a luat in frigider azi, i se rupe lui de amenda. Macar rutierustii au minte….stau departe de rahatul asta, ca deja pute de se simte pana in kosutkert, de nu stia manageru si gumisu ce canalizare au uitat sa curete.

  5. Ana Konda Răspunde

    Un ”rrom” ? 🙂 De unde dreaq avea ”romul” ITP ??? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.