Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO&VIDEO. Iluzie optică uluitoare. Tablou 3D realizat de un sătmărean

Are 27 de ani, este sătmărean, iar pasiunea lui s-a transformat într-o adevărată artă care ia ochii oricui. Cristian Oșan este artistul care a trecut la un alt nivel și a realizat un tablou 3D, o lucrare de mare efect, o iluzie optică uluitoare.

,,Hobby-ul meu este arta”, spune Cristian, care de 7 ani muncește zilnic pentru a deveni mai bun, pentru a deveni un artist complet din toate punctele de vedere. Când a văzut pe internet cum arată un tablou 3D și cât de spectaculoasă poate fi o asemenea lucrare, Cristian nu a mai stat pe gânduri și s-a pus pe treabă. A vrut să demonstreze că prin multă muncă, ambiție și dăruire, se poate atinge acest nivel de performanță, și a reușit.

După 9 zile de muncă asiduă, Cristian și-a văzut visul cu ochii: a realizat tabloul 3D. ,,Tabloul realizat de mine reprezintă o imagine 3D, o iluzie optică, cu 3 holuri identice, iar în capătul holurilor sunt 3 ghivece diferite. Acest tablou este unic în lume și ar putea valora chiar și sute de mii de euro”, spune Cristian Oșan.

Dacă doriți să îi admirați lucrările, pe Cristian îl găsiți pe facebook sub numele Cristian Oșan Slim Art.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.