Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

FOTO. Mașină de Satu Mare, căutată în Danemarca. Proprietarul ar fura biciclete

Un cetățean care circulă pe străzile unui oraș din Danemarca cu o dubă înscrisă în Satu Mare, este căutat pentru că ar fura biciclete, susține un sătmărean care ne-a scris pe adresa redacției.

Cititorul PortalSM spune că duba cu numerele de Satu Mare își caută atent victimele și fură în neștire bicicletele oamenilor.

,,Ajutați-ne sa distribuim aceasta poza ca sa-l facem celebru pe acest domn care ne face de rusine. Da târcoale pe lângă case particulare si magazine furând biciclete …? din Danemarca”, spune cel care ne-a contactat.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

2 comentarii

  1. Cuza Răspunde

    se spune ca trebuie sa verificati informatiile din mai multe surse, daca cel care v-a trimis poza vrea sa faca un rau prorpietarului dubei iar voi ati publicat , acuzandu-l de furt, proprietarul dubei e indreptatit sa va dea in judecata? doar intreb…

    • y Răspunde

      Și tu acum . Ai pretenția să cunoască meserie. Ei, care la un accident pun o poză de genul în Europa pe dreapta. Dar poza asta este o poză. Acolo este Poliție nu Miliție ca la noi, camere de supraveghere peste tot. Asta contează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.