Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

GALERIE FOTO. Indicatoare invizibile? Semnele rutiere, mascate de crengi

Un sătmărean a dat dovadă de un spirit de observație remarcabil. Acesta a trimis pe adresa redacției noastre mai multe poze care evidențiază faptul că nenumărate indicatoare din municipiul Satu Mare sunt acoperite de crengi și arbori, iar vizibilitatea acestora este extrem de redusă. 

Sătmăreanul spune că a colindat cele mai frecventate zone din municipiu, iar peste tot indicatoarele sunt prea puțin vizibile. Acest aspect poate duce ori la accidente rutiere, ori la imposibilitatea de orientare a turiștilor.

,,Sunt foarte multe indicatoare ce nu pot fi văzute! Noi, sătmărenii, le stim, le cunoastem, dar cei care vin din alte orase sau din strainatate se descurca foarte greu”, spune sătmăreanul.

4 comentarii

  1. X Răspunde

    In poza 5 crengile imediat ating firele neizolate de curent.
    Sa veizi atunci distractie. 112, Pompieri, ziaristi

  2. Lili Răspunde

    Asteptam un raspuns de la primarie, poate dupa ce trece valul de canicula, de genul “nu se pot taia crengile decat dupa …… deoarece ….”
    Poate pe viitor nu mai plantati copaci la o distanta mai mica de …. metri ca sa nu scada/dispara vizibilitatea indicatoarelor si asupra traficului!

  3. parearea mea Răspunde

    Ca orice oras, si Satu Mare are nevoie mare de copaci. De pilda, la arsita de acum, ne-am prabusi daca nu ar fi ici colo un pic de umbra. S-au taiat copaci multi si s-au pus cativa trandafiri care, evident, se usca si nu sunt de folos cu nimic. Dar acolo unde sunt indicatoare rutiere, vizibilitatea trebuie sa fie asigurata, prin urmare, cei responsabili cu asa ceva sa nu doarma in front, sa isi justifice salariiile.. Nu e mare lucru sa tai cateva crengi, dar circulatia masinilor va avea de castigat, iar accidentele rutiere se vor mai reduce. Cred, sau vreau sa cred.

  4. carcotas Răspunde

    Dar marcajele rutiere de pe Mihai Viteazu, din fata sediului UDMR, ce semnifica?
    Au marcat pe asfalt un triunghi care ar fi trebuit sa insemne cedeaza trecerea, dar l-au desenat invers! (e sens unic)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.