Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Galerie FOTO. Legendara trupă Omega a umplut centrul oraşului! Spectacol adevărat!

Omega, legendara formație maghiară de muzică rock, a susținut în această seară un concert senzațional în Centrul Nou al municipiului Satu Mare.

Cel mai așteptat moment al acestei ediții a Zilelor Maghiare Partium a fost, fără dar și poate, concertul trupei Omega. Mii de persoane au fost prezente pentru a lua parte la spectacolul care s-a dovedit a fi unul senzațional. Formația a făcut show într-un spațiu plin de lumină și culoare, jocul de lumini din cadrul concertului fiind unul impresionant.

În urmă cu o lună, în cadrul unei conferințe de presă, Kóbor János, solistul trupei Omega a lăudat publicul sătmărean spunând despre acesta că este un public devotat și recunoscător. Așadar, mulțumirile nu au întârziat să apară! Prin companie și izbucniri repetate de aplauze, sătmărenii au demonstrat că solistul nu a greșit când i-a complimentat.

7 comentarii

  1. escape Răspunde

    Trebuie sa precizez ca sunt maghiar, si chiar asteptam aceste momente din primele randuri, dar din pacate dupa primele minute am si plecat. Pe langa sistemul de sunet egal cu 0000000, Kobor incepe fara macar “Buna seara” catre acel public care intr-adevar era minunat…….si poate interpretez gresit, dar 99% sunt convins ca in aceasta seara nu pe Kobor Janos am auzit Live :((((( + pe langa asta geniala extragere de tombola inainte de concert …….. NO COMMENT ;(((

  2. Pcr Răspunde

    Ce puteți sa așteptați de la niște Sataniștii ,oamenii buni ?????,ăia Sînt oamenii dracului ???

  3. james bond Răspunde

    Ești bolnav

    • pcr Răspunde

      din cite stiu nu !!!!!,sint bine ,mersi,tu ?????

      • james bond Răspunde

        Dacă și crezi ceea ce afirmi înseamnă că nu cunoști trupa și cântecele. Iar ca să cunoști și solistul nici nu mai am pretenții. Nici măcar nu e trupă rock.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.