Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

GALERIE FOTO. Record absolut! Coadă de la podul Golescu până pe Unirii

Blocajul din traficul sătmărean a atins cote alarmante. Pentru a trece podul Golescu, șoferii trebuie să se confrunte cu un adevărat coșmar: coada de mașini se întinde dincolo de parcul Titulescu, până aproape de Bulevardul Aurel Vlaicu! Mai mult decât atât, o altă coadă kilometrică s-a format și pe strada Botizului, până după Orizont, aproape de Pescăruș.

 

Imaginile absolut incredibile au fost surprinse de sătmăreanul Alexandru Cosma: ,,Record absolut al cozii si pe podul Golescu. In viata mea nu am vazut asa ceva! Coada e dincolo de parcul Titulescu, nici nu am ajuns pana unde e ca deja ma durea capul. Era dincolo si de strada Tudor Vladimirescu. Cred ca ajunge pana pe Aurel Vlaicu, care e bulevardul spre Petea”, a scris într-o postare pe facebook sătmăreanul Alexandru Cosma.

Drumul de pe Bulevardul Aurel Vlaicu până la podul Golescu se parcurge, în mod normal, în 5 minute însă, în aceste momente, traseul este parcurs în mai bine de 2 ore!

 

8 comentarii

  1. Traiasca Huszari Răspunde

    Bine ca ne-a linistit Masckulic …acest geniu in pustiu ….ce a fost mare patron …..si sa retras acuu spre pensionare la un loc caldut in primarie.. si care da de pamant cu toti angajatii primariei carora le arata usa,..da ei probabil circula cu CAI…si atunci e cu totul altceva..asa ca in Puszta…

  2. ion de la raion Răspunde

    am trecut azi, la ora de virf podul golescu inexact 10 minute

    • Unu Răspunde

      Ce înseamnă ora de varf…5 dimineața? Ceea ce spune dl. Cosma A. pot confirma. La ora 17 coada nu era chiar pe Aurel Vlaicu, ci undeva pe la locul de joacă “Andandino”. Cum sa fii atat de cretin(aici mă refer la autorități) încât să crezi ca dacă strangulezi ambele poduri in luna august cand orașul e full o sa se poată circula decent în amărâtul ăsta de oraș?

  3. szabo Răspunde

    Inexact 4 stai jos,,,ion de la raion probabil ii vrun asa zis ungurel care si daca ar pusca orasu el tot ar tine partea semenilor

  4. parearea mea Răspunde

    Macar acum putem ajunge in C.R.N., adică in CARTEA RECORDURILOR NEGATIVE! Două poduri betege in acelasi timp, poate o fi luat boală unul de la celălalt.

  5. avu Răspunde

    Propun demolarea celor 2 poduri..

  6. Taci si Nu comenta Răspunde

    A cerut cineva : Demisia d-lui Primar ?!!!

  7. Kölcsey Ferenc Răspunde

    Cea mai mare prostie este sa faci lucrariile in aceleasi timp.
    Un prost polgármester

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.