Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

HARTA. Primăria Satu Mare mai închide o stradă

Primăria Satu Mare a anunțat astăzi că mai închide o stradă pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii.

Este vorba despre strada Ana Ipătescu, din apropierea Pieţei Mari.

“Stimați sătmăreni, Am ajuns la ultimul tronson în reabilitarea străzii Ana Ipătescu. Se reabilitează carosabilul, trotuarele, se schimbă bordurile. De joi 10 august, circulația va fi închisă conform imaginii atașate. Vă mulțumim pentru înțelegere”, a transmis Primăria.

4 comentarii

  1. Academicianu Răspunde

    Da de ce nu inchideti tot orasul, si dati cheia la Tarr…sa tot schimbe borduri. Vedeti ca a mai fost in istoria recenta un primare care nu mai este, tot pornind de la niste borduri….

  2. parearea mea Răspunde

    Am vazut borduri puse de curand: au cca 50 de cm. La ce bun? Nu avem ce face cu banii? Nu avem atâtea lucruri de realizat, trebuie sa schimbam borduri care exista si care isi fac treaba? Acolo unde am vazut bordurile acelea inalte de tot, drumul este un pericol. Masina se poate rupe, denivelarile fiind catastrofale. Asa vor fi lasate, ca stau asa de cca 3 saptamani.

  3. rudi Răspunde

    Primarul va pirde din cauza lui Tarr, dar pina intra banutiii in buzunarul primarui si cei doi firfizoni Masculic Butka este ok pntr ei

  4. Garceafi Răspunde

    Mda…..dar de ce va mirati, doar primarele a primit peste 40000 euro la botezul copilului. Bani albi….buni de pusi la banca. Alt nivel deja…nu se mai ascunde prin boscheti, noaptea, pentru niste verzisori inregistrati la DNA. Bag de seama ca si Tarr a invatat ceva dupa jongleria cu academicianul local si retele lui magice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.