Ultima actualizare: azi, 15:41

Locale

Sătmărean bătut în trafic de un grup de stranieri! Agresorii, căutați pe Facebook

Caz incredibil petrecut în municipiul Satu Mare! Câțiva vlăjgani, aflați la bordul unei mașini cu numere de Italia, au bătut cu brutalitate un tânăr sătmărean, după ce l-au urmărit minute în șir prin tot orașul.

Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de marți, 8 august, în jurul orei 2.00, când victima se îndrepta cu mașina spre casă. După ce a ajuns în fața locuinței sale, a fost luat în primire de mai mulți bărbați, aceștia din urmă administrându-i o bătaie soră cu moartea. Acum, fratele victimei apelează la bunăvoința sătmărenilor. Acesta a postat un mesaj pe facebook, prin care le cere ajutorul oamenilor pentru a-i găsi pe cei care l-au bătut fără milă pe fratele său. Redăm integral mesajul sătmăreanului Zsolt Kala:

,,Buna ziua as avea nevoie de ajutorul vostru.
Azi dimineata 08.08.17, intre ora 00:00- 2:00 dimineata niste baieti l-au batut pe fratele meu.
Fratele meu era cu masina, si era in drum spre acasa cu niste prieteni. In drum spre acasa l-a urmarit o masina de tip Alfa Romeo Kombi culoarea gri cu numar de Italia. In masina erau mai multi baieti.
Fratele meu cum a ajuns acasa s-a oprit in fata blocului si imediat, baietii din masina Alfa romeo au sarit la bataie. Deschideau usa de la sofer si loveau care cum putea (au spart si parbrizul masinii). Problema e ca nu stim numarul masinii.

Rugamintea mea ar fi daca cumva a vazut cineva masina respectiva in oras si stie ceva detalii despre baieti sau numarul masinii va rog frumos sa ma contacteze la nr.0740295535 sau pe facebook
va multumesc!”, este mesajul postat de fratele victimei.

 

7 comentarii

  1. Animale Răspunde

    S-au intors de pe italia toti borfasii si brutele de stranieri si fac pe grozavii..domnilor da de ce m-ai veniti …stati acolo ca noi chiar nu va mai vrem…

  2. Pista Răspunde

    N-ar trebui mai bine sa incercati pe la Politie?Sunt in total 66 de camere video montate in municipiu,pe careva tot apar baietii!

    • Xy Răspunde

      Si care ii farmecul daca se duce la Politie?
      Nu veizi ca nu ii in stare sa zica traseul pe care la urmat fratele sau, dar el face anchete pe cont propriu.
      Chiar ne ajuta si intereseaza ca aia au deschi usa de la sofer si au spart parbrizul.
      Nu tu varsta lor, constitutie sau ceva semne distinctive.

  3. Ati Răspunde

    Ma nu stiu care e treaba dar zilele trecute pe Goga la intersectia cu Independentei un cetatean coborat dintr-o masina de italia, alerga prin mijlocul intersectiei pe un altul cu un cutit in mana de vreo 30 cm….
    Dacii liberi pe strazile satmarului

    • y Răspunde

      Alaltăieri pe la ora 13 doi derbedei cu o mașină de Italia l-au bătut pe unul în mașină, de fapt l-au scos în pumni din mașină și l-au bătut, l-au și tăiat la gât. Toate astea în plină strada Goga intersecția cu Basarabiei la biserici. Și o mașină a poliției a trecut la pas pe cealaltă bandă și se uitau băieții la bătaie ca la show. Bineînțeles derbedei într-un minut au dispărut. Așa că apelează cu încredere la miliție. Mai e puțin și tu vei fi de vină că i-ai provocat pe cretinii ăia.

  4. Academicianu Răspunde

    Pai militzienii erau inca sub euforia numirii celor doi adjuncti, care au dovedit ca au confirmat…..intelectualii rasati scoliti la srl-urile cu pretentii de academii de pe la noi. Ce treaba au ei cu bataile, furturile, crimele?

  5. BBT Răspunde

    Poate chiar a meritat !!! A călcat pe bec !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.