Ultima actualizare: azi, 15:35
Locale

Se reiau lucrările la podul Decebal. Se va munci si noaptea?

După un weekend în care orașul a respirat cu greu, urmează o nouă perioadă de foc din punct de vedere al traficului în municipiul Satu Mare. 

Începând de azi, 7 august, se reiau lucrările la podul Decebal, iar traficul va fi din nou îngreunat. Cel puțin așa a anunțat edilul. Cu toate că multă lume s-a revoltat când au reînceput lucrările și tot atâta lume a aplaudat când au fost suspendate, potrivit primarului Kereskenyi Gabor, proiectul este unul urgent și nu concepe amânare.

Vestea bună însă pare a fi cerința edilului-șef de a suplimenta orele de muncă în așa fel încât să se muncească și pe timpul nopții.

“În urma discuțiilor repetate din ultimele zile pe care le-am avut cu directorul general al firmei din Sălaj am obținut promisiunea că, începând de luni, numărul de muncitori va fi suplimentat și vor lucra în două schimburi, inclusiv noaptea”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor la sfârșitul acestei săptămâni.

,,Nu avem de ce să tărăgănăm, vrem să terminăm rampele până la începutul anului școlar”, a mai adăugat edilul-șef.

Un comentariu

  1. românia Răspunde

    HA-ha-ha-ha-ha. Nu mă pot opri din râs. Ăștia doi nu-și dau seama că nu sunt luați în serios de firmă !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
UPDATE. Cadavru în parcarea Auchan Satu Mare. Primele detalii din anchetă

Procurorii au stabilit identitatea bărbatului găsit decedat astăzi în parcarea la Auchan Satu Mare.  Este vorba despre Gavril B., un...

Închide