Ultima actualizare: azi, 22:15

Publicitate

Manila Filipino Food – experiența bucătăriei filipineze la Satu Mare

Mâncarea filipineză este acum în Satu Mare. Restaurantul Manila oferă sătmărenilor o experiență de neuitat – bucătăria filipineză, universal apreciată pentru plăcerea pe care o oferă până și celor mai pretențioși gurmanzi!

Preparatele au la bază ingrediente tradiționale și originare din Filipine și sunt oferite în exclusivitate la domiciliul sătmărenilor. Delicioasele rețete sunt pregătite de o bucătăreasă filipineză care îmbină tradiția cu pasiunea de a găti și cu speranța că va reuși să impregneze și în meniul sătmărenilor cultura bucătăriei filipineze.

 

Bucătăria filipineză îmbină arome și felurite ingrediente datorită influențelor chinezești, arabe, indiene, japoneze, mexicane, spaniole și americane. Tăițeii și produsele din soia sunt indispensabile în bucătăria filipineză. Filipinezii au adaptat numeroase creații culinare internaționale, reușind  să rămână ea însăși, în pofida diverselor influențe.

 

Bucătaria filipineză se distinge prin combinații îndrăznețe de gusturi – dulce, acru, sărat și picant. Mâncarea filipineză are un aflux puternic de arome și culoare.
Manila – Filipino Food  vă pune la dispoziție o varietate de preparate cu specific filipinez, toate gătite din ingrediente proaspete, deserturi și chiar răcoritoare naturale filipineze din mango sau lime.

Restaurantul Manila – Filipino Food este unul de tip ”takeaway & catering” iar comenzile se pot face la numărul de telefon: 0771-065135, sau puteți comanda direct la sediul firmei situat pe str. Eugen Lovinescu nr. 3. Orar: Luni-Vineri între orele 11:00-20:00.

Pentru a cunoaște în detaliu preparatele filipineze vizitați site-ul manilafood.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.