Ultima actualizare: azi, 16:15

Locale

FOTO & VIDEO. După o noapte de odihnă, vreo 4 muncitori s-au apucat să repare podul

După ce au absentat nemotivat noaptea trecută, muncitorii care se ocupă de lucrările la podul Decebal au revenit în această dimineață pe poziții și au mișcat utilajele din loc. Interesant este faptul că nu și-au adunat eforturile să muncească noaptea și au preferat să se apuce de treabă exact în ziua în care s-a constituit cod galben de caniculă în Satu Mare.

Revenind la lucrări, cu toate că șantierul s-a aflat în mișcare la ora 10.00, ceea ce am putut observa a fost numărul scăzut al forței de muncă. Concret, în dimineața aceasta, pe podul Decebal, s-a aflat un excavatorist și alți patru muncitori care păreau ușor nedumeriți în ceea ce privește sarcina pe care ar trebui să o îndeplinească.

Poate este vorba doar de un început mai greu, iar lucrurile vor căpăta ritm în perioada următoare. Vă reamintim că termenul pentru finalizarea lucrărilor este de 2 săptămâni. Rămâne de văzut dacă, într-un final, primăria și firma executantă vor ajunge la un consens, iar lucrările vor continua și pe timpul nopții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.