Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Motociclist prins cu peste 200 km/h, lângă Ardud

Un motociclist a fost prins de poliţiştii de la rutieră în timp ce circula cu peste 200 de km/oră lângă Ardud. Este vorba despre un tânăr de 25 de ani din Sălaj, care rula cu 203 km/h.

“Pe tronsonul de drum dintre Ardud și Mădăras, polițiștii Serviciului Rutier au depistat cu aparatul radar un motociclist de 25 de ani din județul Sălaj care rula cu o viteză de 203 km/h, iar un bărbat de 34 de ani din județul Timiș a fost surprins conducând un autoturism pe relația Iojib – Apa, cu o viteză de 163 km/h”, precizează Poliţia Satu Mare.

4 comentarii

  1. Academicianul Răspunde

    Asta n-a fost prin primavara pe aici…cand cu marsurie de sensibilizare….cum ca si ei sunt in trafic, si le trebuie respect?

  2. y Răspunde

    Știi cum se spune la ăștia pe la SMURD – donatori de organe. Eu îi înțeleg că sunt supărați pe viață și nu vor să trăiască, dar măcar să nu omoare pe alții.

    • matroz Răspunde

      Veneam aseara de la Cluj,pe Meses la urcare ambele sensuri ocupate!Un pacient …SMURD ,era atat de nerabdator sa treaca de toti incat era aproape sa provoace un carambol!Port respect oricui circula,dar oamenii astia in negru depasesc orice inchipuire.Vor sa moara ,trebuie sa le dam tot concursul!

  3. parearea mea Răspunde

    In Satu Mare sunt zeci de soferi, motociclisti si chisr biciclisti care nu au ce face mai bun decat sa mearga cu viteza. Biciclistii se plimba cu viteza in voie pe alei de parcuri, ignorand posibilele accidente. Chiar nu ii vede politia? Politistii ar trebui sa mai lase plimbarile cu masina si sa se plimba pe jos, poate ar vedea ce se intampla.Din masina lor, ei nu au ce vedea, in mers.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.