Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

FOTO. Presupusul criminal din Negreşti a fost arestat

Criminalul din Negreşti Oaş a fost arestat pentru 30 de zile de către magistraţii sătmăreni. Ioan Petre Crişan (FOTO), din Vama, este acuzat că l-a ucis cu sânge rece pe Cristian Surd, la Ziua Oraşului Negreşti Oaş. El are doar 19 ani, iar victima, 18. Potrivit procurorilor, el a vrut să se răzbune care l-a lovit anterior, dat l-a confundat cu tânărul din Călineşti Oaş, pe care l-a şi omorât cu o lovitură de obiect ascuţit în zona inimii.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, au formulat referat cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului CRIŞAN IOAN PETRE, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de omor, prev. de art. 188 al.1 C. pen. şi tentativă la omor, prev. de art. 32 C. pen. rap.la art. 188 al.1 şi 2 C. pen. cu aplic.art. 38 al.1 C. pen.

În referatul întocmit în cauză, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt:

În noaptea de 20.08.2017, în jurul orei 0,30, suspectul Crişan Ioan Petre, pe fondul consumului de alcool, aflându-se în zona parcului central din oraşul Negreşti Oaş, jud. Satu Mare unde se desfăşurau diferite activităţi ocazionate de „ Zilele oraşului Negreşti Oaş ”, a intrat în conflict cu numitul Pop Ionuţ care i-a aplicat o lovitură cu pumnul în zona arcadei.

Fiind într-o stare de beţie avansată, suspectul Crişan Ioan Petre a căutat să se răzbune pe agresorul său, astfel că pe acest fond nervos a intrat într-un conflict verbal cu numiţii Surd Cristian Adrian Dumitru şi Ciora Vasile Dănuţ, persoane care se aflau în incinta parcului din localitate, ei fiind confundaţi de către suspect cu agresorul său.

  1. În aceste împrejurări, suspectul Crişan Ioan Petre i-a aplicat numitului Surd Cristian Adrian Dumitru (foto) o lovitură în zona inimii cu un obiect ascuţit tă În urma acestei lovituri, numitul Surd Cristian Adrian Dumitru a suferit sângerări abundente, la scurt timp survenind decesul acestuia.
  2. Cu aceeaşi ocazie, suspectul Crişan Ioan Petre i-a aplicat o lovitură similară în zona pieptului, cu acelaşi obiect ascuţit tăietor şi numitului Ciora Vasile Dănuţ, lovitură de o intensitate mai redusă, astfel că persoana vătămată a scăpat cu viaţă, fiind internată la Spitalul Negreşti Oaş.

Prin ordonanţa din 21.08.2017, Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului  CRIŞAN IOAN PETRE, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor, prev. de art. 188 al.1 C. pen. şi tentativă la omor, prev. de art. 32 C. pen. rap.la art. 188 al.1 şi 2 C. pen. , cu aplic.art. 38 al.1 C. pen. 

Referatul împreună cu dosarul  cauzei a fost trimis, spre competentă soluţionare, la Tribunalul Satu Mare.

La efectuarea cercetărilor  Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare – Serviciul de Investigaţii Criminale.

 

6 comentarii

  1. Pcr Răspunde

    Luați va rog Știrea asta (:(.

    • justin Răspunde

      felicitari parintilor, au conceput si crescut un criminal betivan, chiar necesita talent special pentru a realiza un astfel de specimen.

      • parearea mea Răspunde

        Exista cazuri in numar mare in care parintii, bunicii, biserica sau scoala nu mai au cum sa stapaneasca o astfel de târâtură: parintii si-au pierdut auroritatea, biserica este evitata, scoala nu poate sa ii spuna unui elev nici du-te mai incolo, ca aduce presa, televiziunea si politia pe motiv ca a fost maltratat. Dar si lipsa unei pedepse pe masura face ca aceste situatii sa se repete. Grav de tot. Iar in ceea ce priveste fapta, trebuie in considerare doua crime: daca cel mai mic dintre copii a scapat, acest lucru sa nu il scuteasca pe criminal de doua pedepse mari. Părintii nu vor avea liniste toata viata.

    • T Răspunde

      Să te ia dracu pe tine nu stirea ,ea sa ramana aici sa stie toata lumea de acest criminal !!!

  2. y Răspunde

    Degeaba vă luați de părinți. Cine știe și ăia pe unde umblă. Asta se întâmplă dacă ai părinți la ff. Dar serios scoateți știrea că în zona crepusculară Oaș se mai obișnuiește chestia cu dinte pentru dinte, posibil să declanșați o vendetă între familii.

  3. Eu Răspunde

    Nu am inteles tu ala sau aia care ai scris să retragă stirea aceasta , de ce ?? Ti se pare că ce scrie in aceasta stire ii o minciuna postata de astia de la Portalsm NUUUÙ ii adevarul ca la carte , needucatul ala la omorât fara nici un regret pe acel copil biet copil . Nu cred ca ai vrea să treci prin ce trec acum părinți lui Cristian Surd asa ca retrageti tu cuvintele nu sa steargă ei postarea !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.