Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Prefectul cere suspendarea lucrărilor la Podul Decebal!

Lovitură de teatru! După o zi în care șoferii sătmăreni au trecut prin momente extrem de neplăcute, Instituția Prefectului a luat atitudine și i-a cerut Primăriei Satu Mare să suspende lucrările la Podul Decebal. Redăm în întregime poziția Prefecturii Satu Mare.

,,Data fiind situația meteorologica extraordinara din aceste zile (cod portocaliu + cod roșu de canicula) am recomandat conducerii Primăriei Municipiului Satu Mare suspendarea lucrărilor la podul Decebal. Consider ca situația creeată azi prin demararea lucrărilor având ca efect îngreunarea circulației pe ambele poduri poate pune în pericol inclusiv sănătatea cetățenilor”, a declarat reprezentantul Guvernului în teritoriu, prefectul județului Satu Mare, Darius Filip.

Credeți că trebuie suspendate lucrările la Podul Decebal din cauza vremii caniculare?

14 comentarii

  1. Calin Răspunde

    Parerea ma .
    Ca DA.
    Suspendat….toata conducerea si inchis orasul!!

  2. aurel Răspunde

    Multumim dl prefect. Azi am trecut podul Decebal in 45 min. Augustul e oricum aglomerat cu stranierii, acu si codul portocaliu….fix lucrarile lu gabor o lipsit. Sa lucreze noaptea.

    • matroz Răspunde

      Pai de ce ii multumiti Prefectului?A fost singurul care a luat atitudine fata de incompetenta angajatilor din primarie si a unui primar care nu stie nici pe parte se scoala!

      • Norick Răspunde

        Ar fi trebuit sa intrebati pe olteanu. Ala stia pe toate…. :-)))))

        • matroz Răspunde

          Pe tine cand o sa te calce masina,vei pieri tot cu gandul la oltean!Cred ca va popeste reformat de mai ajunge odata primar.Va mutati in Pusta!!!

          • Norick

            Pana atunci asta actual poate va trimite inapoi in codru’ …. :-)))))))))))

          • Norick

            P.S. am uitat ceva : iar pe tine el sa te opereze , ca si dr.ciomu… :-)))))

  3. rudi Răspunde

    Sa nu mai bea primarul in luna august ca nu-i lucid

  4. părere Răspunde

    Cu altceva,cu ce se mai ocupă prefectul?.Recomandă,transmite,cere…Respectarea legii în teritoriu e treaba lui nu turnarea asfaltului.

  5. Beton Răspunde

    Sa se lucreze noaptea

  6. Ardelean Răspunde

    Sa se amane cu inca doua saptamani…nu au ajuns inca toti capsunarii acasa… . Abia atunci va fi imbulzeala maxima in oras. Sau eventual, sa lase pana in prima zi de scoala, daca tot e fix pix pt el

  7. justin Răspunde

    toti sunt niste idioti, la noi totul se face invers, retardati, au gasit momentul “potrivit” ca intotdeauna cu lucrarile lor de 2 bani

  8. moscraciun Răspunde

    pt expertii orasului. Lucrarile de infrastructura in orase se fac preponderent in luna iulie si august deoarece valorile traficului sunt mai scazute. Motive: oamenii plecati in concediu, scolile inchise, etc.. Primarul e omul lui coi ca si incearca sa incurce doar. Darius Darius cum erai tu la bere cu baietii care lucreaza la BT…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.