Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

VIDEO. Pietoni, la un pas să fie spulberați pe trecere!

Scene de-a dreptul incredibile în Satu Mare. Un șofer inconștient a fost la un pas să spulbere mai mulți pietoni exact pe trecerea semnalizată și semaforizată!

Totul s-a întâmplat în urmă cu puțin timp în zona pasajului Soarelui din municipiu. Văzând că semaforul indică culoarea roșie, iar mai mulți cetățeni se află în traversarea drumului, un șofer inconștient calcă accelerația și trece la doar câțiva centimetri de pietoni.

Imaginile au fost surprinse de activiștii de la Drivers Satu Mare.

10 comentarii

  1. Hai-duc Răspunde

    Incredibil!! Criminal dom’le!! CE CATIVA CENTIMETRI? De-a dreptu’ MILIMETRI! Si cat tupeu, sa demareze in tromba cu o asemenea viteza!?!?!? La viteza aia, mai avea putin si isi lua zborul! Cu adevarat, o stire senzationala despre adevaratul pericol public din Satu Mare! Aproape la fel de periculos ca incidentul de la Nice, se vede intentia clara ca merge sa dea peste pietoni sa ii ia pe sus! Francezii au TIR-ul de la Nice, noi avem Kangoo de la Satu Mare!! Felicitari autorului care a scris acest articol!

    • iarasi Răspunde

      Hai ca esti p****… chiar asa de banal este ca trece omul in plin rosu la semafor? Iti doresc sa te afli pe trecere cand o comite din nou…

      • y Răspunde

        @iarasi ești bolnav rău. Îți doresc să fie familia ta pe zebră data viitoare. Să te văd atunci. E plin acum orașul cu descreierați pe stradă. Mai nou văd că și pe site-uri.

        • Unu' Răspunde

          Nu cred că i-ați înțeles mesajul corect! Defapt, cred că, comentariul este împotriva comentariului lui hai-duc! Chiar nu e OK să se treacă pe roșu, chiar dacă era loc suficient să treacă și el și pietonul!

        • iarasi Răspunde

          ia un calmant si citeste mesajul din nou… Unu’ a reusit sa descifreze ce am vrut sa scriu, cu putin efort reusesti si matale…

      • Hai-duc Răspunde

        Mai banal nu se poate!! E evident ca a vazut pietonii, si trecerea de pietoni! Si daca erau altii care treceau, ii lasa si pe ei sa treaca. Doar ca nu a vazut semaforul, si in caz de intersectie, unde erau altii cu semafor verde, atunci era mai grav. In alta ordine de idei, doar mintile luminate cu lanterna, asa ca a ta, pot considera acest incident ca fiind unul criminal… Si mai ales, vorba lui Garceafi, nici nu va doresc sa va intalniti cu capsunarii in luna august prin oras, pentru ca acest sofer din video e mic copil pe langa restul. (din punctul de vedere al agresivitatii la volan, si al manevrelor smechere)

  2. pcr Răspunde

    sunspendarea permisului imediat

  3. y Răspunde

    Am citit din nou. Și tot nu mi se pare corect ce ai dorit pentru celălalt. Mai exact formularea folosită de tine.

  4. Garceafi Răspunde

    Fix pix…..stati sa vedeti cand o sa se umple orasul de capsunari…. .

  5. GB Răspunde

    Fapta acestui prost șofer
    E în codul rutier,
    Puncte-amendă suspendare
    Și “canguru” nu mai sare.

    Dar frumos, civilizat
    Peste drum aglomerat,
    Un pasaj bike/pieton
    Toți circulă fără zvon.

    Dar umblăm și la cultură
    Educăm omul din “junglă”,
    Uite-așa peste decenii
    Circulăm ca orășenii.
    “Mă închin”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.