Ultima actualizare: azi, 16:37

Locale

Protest la Satu Mare? Un sătmărean adună susținători

Traficul rutier este dat peste cap în municipiul Satu Mare, iar rezolvarea acestei probleme se pare că va mai aștepta ceva timp. Doar că, un sătmărean, pe numele lui Ovidiu Zimbru, este hotărât să ia atitudine și să încerce să împingă de la spate autoritățile cu…un protest.

Acesta a postat pe facebook un mesaj prin care anunță organizarea unui protest și cere sprijinul sătmărenilor dornici să pună punct infernului din trafic.

,,Dacă vreți să ieșiți în stradă cu mine, pregătiți-vă steagurile. Vă anunț când!”, se arată în postarea lui Ovidiu Zimbru de pe facebook.

Până în acest moment, postarea bărbatului se pare că prinde în rândul internauților, adunând peste 50 de like-uri și nenumărate comentarii, în numai 2 ore.

62 comentarii

  1. Garceafi Răspunde

    Fix pix…Gaborka nu va autoriza protestul, deci Kuss a te neved… . Si nici nu cred sa gaseasca pe cineva la primarie zilele astea….toti sunt ocupati cu kosutkertu, sa iasa brici partiumibuli, n-au ei vreme de prostii de-astea.

    • Cici balerina Răspunde

      Da domnu Zimbru ce a făcut pt Satmareni și pt oraș cate taxe și impozite plătește,cate locuri de munca a creat .
      Pățim iar ca la UPU iese un dintaros cu probleme și face un protest în care profita de o tragedie să-și facă imagine.

  2. y Răspunde

    Nu trebuie organizat protest. Să claxoneze toți soferii deodată. Poate creierul primarului înregistrează ceva. Poate. Sau ar trebui toți șoferii să meargă la partiumbuli să-i mulțumească primatului pentru munca intensă depusă întru distrugerea orașului. Și de față cu invitații din străinătate ca să nu mai vină în jegul ăsta e oraș.

    • Norick Răspunde

      @y : până amu n-ai avut atâtea greşeli ortografice amigo. Ce s-a întâmplat ??? 😉 😉

      • y Răspunde

        Kocsival jártam a városban. És jól felmérgelődtem. Ez a polgármester jól leégeti a helyi magyarokat.
        Pe RO – am fost în oraș cu mașina………. Și nu sunt greșeli, am scris pe limba lui @matroz.

        • Norick Răspunde

          @y : aşa deja te înţeleg şi ştiu despre ce vorbeşti. Zilnic sunt nevoit să trec podul minim de 2 ori…:-((
          P.S. să nu-l superi şi mai tare pe samuraiul nostru , ca imediat face harakiri din cauza consumului suplimentar de combustibil… :-)))))

          • y

            Nici nu vreau, e simpatic. Sunt obișnuit cu logica asta. Știi, am făcut facultatea la București, cunosc dialectul și modul de gândire de acolo.

          • Norick

            @y: vezi ca deja ai şi spart siguranţa şi a ieşit ţăanul din profesor… :-))))))
            Şi mai asta vorbesşte de cultură europeană… :-))))

        • matroz Răspunde

          Mai du-te tu in aia a lu mata!Scrii in limba cailor ca aia o știi!

          • y

            Easy șefu. Tot simpatic rămâi. Dacă nu știi nici de glumă eu ce să fac?

          • Norick

            Van itt kérem kultúra…. :-)))))

          • corector

            Matroz, se scrie ,,a lu’ mă-ta”.Dar eu ţin cu tine,dă-i ‘nainte!

  3. Ana Konda Răspunde

    Domnul primar Keresekeni are sanse reale să candideze pentru un nou mandat la Caracal,sper să-l ia cu el si pe ”Cheetah” managerul Măszkărici !!

  4. Tata-ye Răspunde

    Protestați mergând pe jos, tăntălăilor!

    • Ana Konda Răspunde

      Bai Pro Stolaule,un sofer de autobuz care astepta ca sa treaca podul 40 de minute a zis ca ti-o da la cioc !!Vii tu sau te cauta el?

      • Norick Răspunde

        Un sofer adevarat are 2 sarcini : sa conduca si sa astepte…. :-))))
        P.S. sper , ca nu te-am suparat … 😉

  5. Unu' Răspunde

    De ce n-ați protestat pe vremea lui coi-ca când nu se lucra deloc la drumuri? Afacerea cu podul Decebal e afacerea lui!
    Mirela aka laurențiu aka garceafi: țoki!

    • y Răspunde

      Bine punctat. Așa de bun contract a încheiat Coi Ca și trupa veselă de atunci de nu-i bun de nimic. Cum adică nu poți constrânge executantul ca să lucre mai repede ? Eu nu le-aș mai da un leu și așa au primit mai mult decât meritau. Este bătaie de joc ce se întâmplă.

  6. Garceafi Răspunde

    Pai la partiumbuli va fi inchis b-dul Traian de militzia locala, sa n-ajunga opincarii sa deranjeze buliuul. In ce priveste protestul s-a stabilit deja….se poate organiza, dar in Baia Mare. La udmr e democratie odata la patru ani…cand bohotzii de serviciu voteaza pentru sustinerea unicului (era sa scriu Unicum-ului) Gaborka. In rest….kus.

  7. Pcr Răspunde

    Protest și schimbat primarul !!!,îl înmprumutăm pe Chereches 6 luni !!!!

  8. Pcr Răspunde

    Nu are capacitățile sa fie primar,se vede ,faptele dovedesc !!!!!

  9. Alfonzo Răspunde

    Intrebare !!!
    – Voi cand renovati in casa/curte totul e impecabil si se poate circula fara nici o problema ca si inainte de renovare?
    – Ba ,,,unu nu vine cu sugestii ca si om civilizat nu va mai plangeti!!
    Care dintre voi a fost la primarie si sa intrebe unde e caietul de sugestii sau sa mergeti la un discurs cu careva din conducere??
    Ce ati facut 4 ani cand Dl Coica a fost primar si nu a finalizat si nu a inceput nici 1 proiect din propria initiativa?
    Si daca esti tare la putza nu jignesti pe nimeni cu buli de partium. Si apropo de Jegul de oras, aici apartii si tu in “jegul asta de oras”.Daca nu it-i place poti sa pleci, nu te tine nimeni de manutza.

    • y Răspunde

      Eu cred că familia mea are vechime mai mare aici ca a ta. Pot documenta cu acte din 1720. Când am fost copil orașul era curat, frumos și plin de flori. Ți-era mai drag să ieși pe stradă la o plimbare, la o cofetărie cu prietena. Apoi a venit cultura în ghilimele, boborul care să construiască socialismul în fabrici și uzine și acum orașul arată ca Brașov. Nu că nu ar avea și Brașovul zone frumoase, dar este un oraș umflat, industrializat. Noi în curând va trebui să schimbăm denumirea orașului în Market Mare. Asta suntem. Și este un jeg de oraș, da , dar care merită o soartă mult mai bună. Dar pentru asta trebuie viziune, proiecte. Și un primar ca lumea nu trupa asta veselă, pentru că asta este. Ieri am urmărit pe ITV pe Maskulik și m-am ales cu durere de cap. Atât. N-am înțeles nimic în afară de faptul că atâta se poate face. Noi nu suntem în stare să turnăm un asfalt ca lumea, să amenajăm niște parcări în atâția ani. Și mai vrem poduri fără număr. Și să știi că am venit cu sugestii de mai multe ori, sugestii care au poposit în sertare prăfuite. Ca să nu mai vorbesc de solicitări în baza Legii 544 la care nu am primit răspuns. Bine recunosc pe vremea lui Coica. Pur și simplu ai impresia că totul se face pompieristic.

    • matroz Răspunde

      @alfonso:a aduce mereu in discuție ce a făcut sau nu un habauc de primar înainte de….e tot atât de aiurea cum ai spune ca acum 20 de ani nu era Facebook sau orice tembelism aiurea!Pe cine încălzește ca n-a făcut Ilyes sau Coica,cand nici acum nu vedem mare lucru!Si mie mi se pare ca sunt niste încurca lume!Au moștenit podul de reparat de la Coica,dar proiectul tehnic pentru alveola autobuzelor l-au făcut ei!Si ti se pare normal?Oricand se făcea crea disconfort,e clar.Dar sa accepți doua lucrări mari in același timp,si nu oriunde ,ci pe principalele cai de comunicație ale orașului,nu te supăra,dar dar e prostie si incompetenta.Sau așa multumeste primarul celor care nu l-au vrut??
      Ieri vorbea de proiecte de 26 milioane de €,toti in sufocau cu felicitari!Dar pentru D-zeu de la intenția de proiect si pana la implementare e cale lunga,mai mult dacat de la ADR cluj pana in Satu Mare!Cine i-a pus acolo pe sfătuitorii tânărului GABOR,ori N-a știut ce face ori I-A FĂCUT-O!Numai ca suferă sătmărenii,chiar daca echipa de sunete behaie aiurea!

      • Norick Răspunde

        Vezi @matroz, ca poti daca si vrei. Un comentariu corect, bine structurat si cu argumente cu care si eu sunt de acord 100% 🙂 ? ? ?

        • matroz Răspunde

          Îmi pare rău fiule,nu doresc părerea ta!Scuze întâi pentru prostii si apoi mai vorbim!E adevărat ca nici nu ai cu cine te conversa pe aici,dar cum pe tine sunt supărat,asta e!
          Si apoi daca ma prinde seful de partid ca M-a laudat un iudeomerist,am încurcat-o!???Daca sărbătorești chestia asta ce se face prin satmar,la modul serios îți doresc sa te bucuri de ea!La ceaune sper sa fiu si eu !Nu te bucura ,nu sunt la sapa!?

          • Norick

            Lasa copile prostiile la o parte. Tu ar trebui sa ceri scuze de 100 de ori, dar cune le numara? ? ?
            Fii cuminte si comporta-te civilizat – sunt cazuri concrete cand poti.. ☺️ ?
            Am sa lipsesc si anul asta de la evenimente, dar n- o sa lipsesc la nimeni… ☺️ ? ?

          • Norick

            cine… scz. 😉

    • x-ulescu Răspunde

      eu cand renovez casa , NU inchid in acelasi timp toate intrarile in casa ( ambele poduri ) !!! si stabilesc cu mesteru termene precise de finalizare , cu penalizarile aferente

  10. Garceafi Răspunde

    Propun ca, de duminica, timp de o saptamana, soferii sa tina apasat claxonul pana traverseaza podul…..pt asta nu trebuie autorizatie de la Gaborka si manageru lui, si va fi si ceva efervescenta….ca asta-i place la Gaborka. Si macar asa se va duce vestea si in afara Satmarului despre priceperea lui…si poate il promoveaza iudemreu ceva secretar de stat, sau orice, numai sa plece cu tot cu manager si gumis.

  11. Marimar Răspunde

    Protestati mergand pe jos, multi o fac mai ales in orasele mari si nu vorbesc numai de Romania, tot asa se circula in orele de varf si in strainatate. Sa presupunem ca ambele poduri ar fi in regula aveti impresia ca ar fi super ok ?, aici e nevoie de centura de ocolire si poduri noi construite o stim cu totii numai ca cine nu are de lucru se pune sa comenteze pe “porcarsm” (vreo 5 persoane) pt ca aici nu exista moderator.

  12. Florin Răspunde

    Ăstia nu sunt in stare sa asfalteze un pod ce sa mai facă al treilea pod cred ca le este frică sa nu cadă

  13. matroz Răspunde

    Tu ce zici,super sau ok?

  14. cârcotaş Răspunde

    Apropo de centuri şi poduri…Acestea nu vor rezolva situaţia decât parţial.Fluidizare trebuie!Sensuri giratorii,bretele,variante,drumuri reversibile(dacă ştiţi ce e asta).A fost unul Ciorba care a candidat pentru primărie şi avea idei bune privind aceast subiect.Dar poporul nu votează idei,votează partide şi persoane.Vorba aceea:oamenii valoroşi discută despre idei,cei mediocri despre lucruri iar submediocri despre oameni.
    Am mai avansat şi eu ideea mai demult să se facă o bretea de coborâre la Burdea peste cimitir(parţial) care sa treacă pe sub podul Decebal şi să meargă pe lângă dig(sens unic,2m lătime) până în M17.Asta după amiază,dimineaţa acel drum de 2m s-ar folosi invers cu urcare pe pod pe o altă bretea.Podul permite circulaţie dar mai bine de 80% din timp se staţionează pe el.

  15. pasca Răspunde

    Ai toata sustinerea din partea Noastra!!

  16. matroz Răspunde

    @norik:pricepi cam greu fiule!Antecedentele !Nu doresc sa mai intru in discuție cu tine,cel puțin aici!Incearca ,daca ai cu cine sa conversezi,dar ocolește-mi numele.Stiu ca poti,voi puteți orice!

    • Norick Răspunde

      Deci @matroz , inseamna ca ai cedat in urma…;-) No problem copile , in viata asta sunt cazuri cand pierdem un meci .(fie , ca n-am antrenat destul , fie ca adversarul e mult mai bun) .Sus cu capul si tot inainte vrednic pioner… :-)))))
      P.S. totusi sper , ca n-ai fugit plangand sub o fusta de femeie… 😉 😉

      • Norick Răspunde

        P:S. un sfat : daca nu rezisti la critica , nu comenta. E simplu,ca si buna ziua… 😉 😉

  17. matroz Răspunde

    @corector:era mata de la pronumele de politețe!Scuze daca am produs confuzii!Tradus in românește ii spuneam sa meargă in p..a lui !Respect minoritarii ca pe…altceva!

  18. Portalsm Răspunde

    Nu va chinuiti cu gramatica ca nici noi nu o facem. :-))

  19. Pastorita Răspunde

    Buna dimineata tuturor celor ce au comentat aceasta initiativa!!! Sunteti tari,si va admir!!! Este un inceput in toate!!! Imi plac comentariile voastre!! Referitor la tema: e bine ca cineva are curaj! O intrebare!!! Avem sparlamentari,senatori si deputati de Satu mare??? Au fost votati de satmareni? Unde sunt?? Sunt informati despre situatie? Avem prefect???? Sau vin numai sa isi verifice afacerile si apoi pleaca??? Cum se numesc acestia? Le mai stie cineva numele? E buna ideea si cu claxonatul,dar mai bine ar fi in fata prefecturii,primariei,poate se trezesc!! Romani,maghiari,toti sufera in urma acestor mizerii!! Si daca ii lasam in continuare,noi suntem de vina!!! Morala??? Daca nu s-ar fi,sau nu s-ar fura in tara asta eram departe!!! Toti au venit si au furat de la noi,si si-au ridicat economic cetateni si tara!! Noi ne furam tara si cetateni,si ne miram de gradul ridicat de infractionalitate??? Cand toata economia ta se bazeaza pe taxe,impozite,plan de amenzi,armata de la anaf,care iti numara firele de patrunjel,cuiele din pereti,ouale de sub gaina,cati iti intra si ies din casa,suntem pierduti!!!! Este o politica de a intretine infractiunile! Ma uitam,cum ii vaneaza pe contrabandisti de tutun,tigari!!!! Cand foarte simplu este sa desfaci tutungerii si sa dai legal liber sa se aduca tutun si tigari,atunci nu ai mai umple inchisorile cu contrabandisti! Dar aici se vrea sa nu fie competitori in industria tutunului! Doar sa detina monopolul! Este un mic exemplu! Ar mai fi si altele! In final,admir curajul si initiativa,pt ca ceva trebuie facut,vine iarna si nu se face nimic! Succes si va iubesc!!!!

    • y Răspunde

      @pastorita. Apropo de chestia cu tutunul. Știi când se va termina cu contrabanda. Niciodată. Pentru că nu este în interesul nimănui. Dar ca declarație că sănătatea populației în dreapta și în stânga așa mai merge. Ai material în campanie. Ia să nu ne ascundem după deget, scoate numai o riglă care măsoară bine și măsoară tu diametrul țigării. Își spun eu rezultatul – 7,62. De aia este monopol. În rest toți politicienii dar absolut toți sunt o apă și oțet. Să vezi tu ce afaceri fac împreună (pardon nu ei, copii, nevasta, fina, vecina, cățelul, purcelul etc.).

  20. Carmelo Răspunde

    Thanks for your personal marvelous posting! I actually enjoyed reading it, you’re a great
    author. I will remember to bookmark your blog and will
    come back in the future. I want to encourage one to continue your great work, have
    a nice morning! http://www.wedsite.info/user/profile/27585

  21. 7 Răspunde

    Nu exista ca proiectul este gresit si nu se mai face lucrarea.
    Dirigintele de santier constata printr-o dispozitie , proiectantul modifica proiectul , responsabilul tehnic cu executia se implica, a managerului de proiect din cadrul primariei se implica ,inginerii din cadrul Primariei se implica, toti sub indrumarea si la ordinul Primarului.

    Actele se pot rezolva de urgenta daca este buna vointa , hotarare si implicare.

    Sa mergem la MUNCA IN FOLOSUL COMUNITATII

    • y Răspunde

      Ai dreptate, dar asta presupune ca cei de la primărie să știe ce au de făcut. Eu personal mă îndoiesc. Iar la faza că partea dinspre Burdea nu are fundație și asta s-a descoperit doar acum…. Hai lasă, chestia asta este demn de Benny Hill. Înseamnă că proiectul s-a făcut din birou ????, verificarea tehnică ????, expertiza ??? idem , să nu vorbesc de sondajele geo obligatorii, procedura de avizare din partea Serviciul de Urbanism ???? Ca să nu spun că acum aprox. 10 ani podul a mai fost reparat. Nici atunci nu s-a aflat nimic ? Și atunci s-a lucrat și pe porțiunea asta de la Burdea.

  22. matroz Răspunde

    Nu văd de ce am avea încredere in cele spuse de primar:
    -a mințit cand a avut conflictul cu jandarmii fiind beat;
    -a mințit cand behaia ca i-a fost sparta adresa de email si a postat pe adrese diverse mesaje naziste,antiromânești etc,acuzând băieții veseli???
    -a mințit cand a fost vorba de alveola pentru autobuze de la Burdea,acuzând vechea conducere,in fapt fiind vorba de un proiect propiu;
    -a mințit recent cand spunea ca primaria va atrage 26 milioane de euro,pe proiecte care încă nu au depuse sau evaluate de ampor etc.

    • y Răspunde

      Aici ai dreptate. Eu cred că stânga nu știe ce face dreapta. E cam jenant. Și toată încurcătura este în primul rând din cauza alveolei. Care este proiect nou. Punct. Iar în ceea ce privește chestia cu 26 mil. euro atrași, asta-i bun de spus ca banc cu prietenii la terasă. Care bani când proiectele nu-s nicăieri?

  23. anti Răspunde

    Gaborko uite asa dupa un an te-ai facut de cacao, mai primare tu esti cel mai slab dupa 90 incoace

    • y Răspunde

      Hai nu fii chiar așa rău! Pe Coica și pe Sanfira e cam greu de depășit. Ăsta e bulyprimar. Asta știe, asta a demonstrat.

  24. Balamuc Răspunde

    Sa ma su.a de poola tati capsunarii

  25. Pcr Răspunde

    Bine că au pavat ,în fața primăriei ,sa mai facă ceva banii prietenul ,apoi restul fix pix

  26. Penzes Kiss Janos Răspunde

    Deci dupa mine nu se poate astepta cu reparatia podului pana se construieste inca un pod ……din pacate toate mecanismele miscate de aparatura statului sunt asa , si se misca ca si un mastodonti !!!!!!! Dar eu zic ca este aici o zicala veche , romaneasca : de la cap se pute pestele !!!!!!!!!! Poi fratilor romani daca Bucurestiul da banii asa cum ii da , daca de acolo inca si azi se baga in lucrurile noastre , chiar prin a nu da bani , ce mai vreti ? Romanilor voua nu va placut ordinea nici din timpul Imeriului dar acum va dati seama ca ati ajuns , prin propria vointa , din oala in ibric , cu ocuparea Transilvaniei , si tinerea sub ocupatie militara si azi , la 100 ani , dar incepeti sa observati un lucru , insa de care va este rusine : cu cat ati asteptat fratii vostri de peste Carpati sa va ajute si sa va sustina , aia o venit si o furat tot ce s-a putut , ce nu sa putut misca ori au daramat-o , ori s-au folosit de ele pana cand au devenit niste ruine !!!!! Ca investitii de intretinere ioc !!!!! Atunci ce mai vreti ? Eu zic ciocu mic ! Iara in alta ordine de idei : daca s-ar face “restitutio in integrum ” , voi ar trebui sa iesiti din toate orasele din Ardeal la periferie , in cel mai bun caz !

    • Norick Răspunde

      Aiaiaiai , vezi tu cate capuri ai spart amu’. Incepe show-ul… :-))))

    • y Răspunde

      Ai dreptate din multe puncte de vedere, dar românașii noștri nu vor recunoaște în vecii vecilor că noi suntem ca un fel de colonie (nu chiar) pentru mulți ștabi. Adică loc călduț la birouri unde să plasez oamenii mei de încredere. Dar vezi că va sări acuși siguranța la @matroz dacă citește ce ai scris.
      Cred că ar trebui chemat Orbán Viktor să ne arate cum se face o lucrare de infrastructură. Nu-l simpateziz deloc dar nu mai are în curând unde lucra dacă se apucă și termină autostrada până la Csenger. Noi nu putem asfalta cum trebuie un c****t de pod.

      • matroz Răspunde

        Constat ca nu ai cu cine te contrazice daca eu te ignor!Si nu-i de mirare la câte dracovenii mi-e dat sa citesc!Pentru buna înțelegere dați-i dreptate la decrepitul ăla de Janoș!L-ati vrea voi pe Orban,dar se pare ca s-a lămurit ce hram poarta unii!Nu -i nevoie de răspuns,cunosc genul de alegatii ungurești !?

  27. Nelu Drumărelu Răspunde

    Dacă nu-s în stare să repare un pod de doi ani , vă dați seama cât ar dura constucția unui pod nou ? probabil decenii dacă nu secole . Câte proiecte , câte studii de fezabilitate , căte planuri și ședințe ( consilii , comisii , grupuri de lucru , echipe manageriale , etc ) , Până la urmă probabil vor răzbi , dar cu ce sacrificii , vor rămâne în istorie .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.