Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Se reabilitează 8 străzi de pământ. Primarul s-a întâlnit cu constructorii

În cursul zilei de astăzi, joi, 18 august, primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor alături de administratorul public al orașului Maskulik Csaba, au avut o întâlnire cu reprezentanții firmelor care au câștigat licitațiile pentru reabilitarea următoarelor străzi de pământ:

 

  • Merilor,
  • Ferăstrău,
  • Mașiniștilor,
  • Vlahuță,
  • Bixadului,
  • Ceferiștilor,
  • Livada,
  • Locomotivei

În cadrul întâlnirii au fost discutate aspectele tehnice ale proiectelor și totodată, primarul Kereskényi Gábor a semnat contractul de proiectare și execuție în vederea demarării lucrărilor.

Termenul de execuție al lucrărilor este de 15 luni pentru fiecare stradă, dintre care 3 luni sunt alocate pentru proiectare și 12 luni pentru execuția efectivă. În acest an se va lucra doar la faza de proiectare, iar lucrările efective vor fi demarate în cursul anului 2018.

Proiectul de reabilitare prevede ca în perioada de execuție să se efectueze inclusiv lucrări la rețelele de apă-canal și gaz, pe lângă lucrările la carosabil trotuare, borduri, canal tehnic, accese.

Valoarea lucrărilor de reabilitare a pachetului de străzi Mașiniștilor, Al. Vlahuță, Bixadului, Ceferiștilor, Livada și Locomotivei este de 903.781 lei (fără TVA) . Pentru lucrarea de reabilitare a străzii Merilor s-au alocat 654.163 lei (fără TVA), iar pentru lucrările pe strada Ferăstrău 836.277 lei (fără TVA).

 

3 comentarii

  1. un cetatean Răspunde

    Bai gabore da tu ce faci? Nu te ocupi cu partiumibuly????

  2. Salageanu Costel Mircea Răspunde

    Si MATEI BASARAB pe cand ??!?Gabore

  3. Alex Răspunde

    “12 luni pentru execuția efectivă” dar pentru ce trebuie 12 luni de zile?! Ce trebuie sa lucreze daca lucrarile pot tine un an de zile? Nu inteleg ce e cu termenele astea date pe perioade asa de lungi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.