Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Video la mișto. Drivers SM a găsit soluția la traficul din oraș

Cei de la Drivers Satu Mare au găsit soluția perfectă pentru a scăpa de traficul infernal din oraș. Ce atâta stat pe pod în coloană kilometrică și transpirând la soarele arzător, așteptând cu rugăciuni destinația? Activiștii vin cu ceva pe cât de inedit, pe atât de util în aceste vremuri ,,blocate”. Iată soluția!

 

6 comentarii

  1. y Răspunde

    ITP? Permis de conducere? Licență de transport? Taxă de aer (că de drum nu poate fi vorba) etc. Imediat găsesc ai noștri priză pe tine. Și vezi covorul să fie din material autohton și fără fire sintetice.

  2. Norick Răspunde

    Asta da filmare ! Macar faceati cu o drona ,era si amuzanta , dar asa fix -pix… :-)))

  3. un cetatean Răspunde

    Urmaresc demult ,,circul,, orasului, si ca voi de altfel suntem la capat cu batjocura de aici. Nea Keskereni! de ce nu vorbesti cu cei de la armata sa puna podul ala militar din spatele strandului cu iesire pe Ostrovului? s-ar rezolva mai bine si temporar situatia care te depaseste ca noi trebuie sa gandim in locul tau. Ori la gradina Romei nu trebuie sa traversezi Somesul? Mai important sa se faca altceva decat situatiile de criza. Am urmarit un scurt metraj din Australia unde in 5 zile s-au facut de la A la Z, 5 KILOMETRI DE AUTOSTRADA, la noi cei aproximativ 100 metri ne prinde poate iarna. Sa te distrezi la partium cum se distreaza participantii la trafic traversand cele doua poduri!

    • Norick Răspunde

      O.K. pod militar temporar peste Somes,cu iesire pe Ostrovului. Si la strand cum rezolvi cu circulatia ?? Nemaivorbind de copacii de pe malul si ca aceste poduri din pontoane nu sunt proiectate pentru circulatie permanenta. N-are nici balustrada , deci poti sa dai seama ( cum se circula la noi), ca in fiecare ora ar trebui sa scoti cate o masina din Somes. Idei fara sanse reale.
      Restul cu filmele sci-fi din Australia sunt adevarate. Iti pic plombele daca te uiti la Discovery , National Geografic etc. Dar nu trebuie sa treci peste oceane sa vezi cum ar trebui lucrat si repede si eficient. O asemenea portiune de drum in Austria- de pilda- le mananca intr-o saptamana cu lingurita. Evident , in orice ora zona este plina cu muncitori si utilaje si se lucreaza ca furnicile… 😉
      In schimb la noi… :-))) ieri dupa masa cand am trecut peste pod 2 muncitori cu lopata(!) au mazgalit pietrisul pentru fundatia… Bravo lor.. Welcome in Europe ! :-)))))

    • y Răspunde

      Podul militar ar fi o rezolvare dar are dreptate @norick, cum faci urcarea în zona ștrandului? E ditamai digul în zonă de aceea este în proiect ca rampa de urcare pentru podul lui Meșteru Manole să înceapă de pe Henry Coandă. Cu podul din pontoane asta nu poți face. Și când au făcut exercițiul băieții la Mărtinești tocmai de aceea s-au dus acolo, plus că era exercițiu deci nu au vrut să deranjeze circulația. Și pe podul militar TIR-urile nu urcă, podul nu rezistă, eventual furgonetele. Așa că este o rezolvare parțială a problemei.
      PS Te-ai gândit că pentru mulți șoferi care ar frecventa ar trebui de urgență efectuate operație pe creier, ceva implant de neuroni, ceva IQ în plus? Dacă s-ar aplica chestia cu podul militar, repede am afla câte SUV-uri sunt amfibii.

  4. Unu' Răspunde

    Din câte se pare, filmarea a fost făcută de către un biciclist care circula ILEGAL pe trotuar!!! Așa, dacă tot ești dobitoc,, la fel de bine poți merge și cu mașina, tot pe trotuar, dacă spațiul lăsat de ceilalți dobitoci care parchează pe trotuar îți mai permite!
    De data asta, și DriversSM e idiot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.