Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

Supermarketurile din Satu Mare, prădate de hoți. Două furturi comise în aceeași zi

Două persoane au fost surprinse, la Tășnad și Satu Mare, în timp ce încercau să sustragă bunuri din supermarketuri.

Patrula de ordine publică a Orașului Tășnad, formată dintr-un polițist și un jandarm, a fost sesizată ieri, 23.08.2017, în jurul orei 12.30 de personalul de serviciu al unui supermarket din localitate, despre faptul că o femeie aflată la cumpărături a trecut de casele de marcat cu un rucsac voluminos asupra sa, fiind bănuită că a sustras bunuri. La fața locului a fost identificată o femeie de 58 de ani din Sighetu Marmației, care  avea în rucsac bunuri alimentare în valoare de 150 de lei, sustrase din magazin.  I s-a întocmit dosar penal pentru furt.

Tot în cursul zilei de ieri, personalul de serviciu al unui supermarket din Satu Mare a sesizat poliția despre producerea unui furt din unitate. Polițiștii sătmăreni au identificat un  tânăr de 23 de ani din Sanislău, care ar fi sustras o boxă audio, recuperată și predată reprezentanților magazinului. Și în acest caz s-a întocmit dosar penal pentru furt.

Sursa IPJ Satu Mare

 

2 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Din păcate, vom constata cu tristețe că cei doi făptuitori, care au furat probabil din foame/sărăcie, vor primi pedepse mult mai mari decât mulți dintre politicienii autohtoni pentru furtul unor sume de câteva milioane de ori mai mari decât cele ale acestor nenorociți! Și atunci te întrebi, unde-i dreptatea?!?

  2. parearea mea Răspunde

    Care dreptate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.