Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Trei sătmăreni găsiți morți. Ambulanțierii nu au mai putut face nimic

În decursul a nici două zile, ambulanțierii au fost solicitați la 3 cazuri grave. Aceștia au început manevrele de resuscitare, însă, cu toate eforturile depuse, nu au mai putut face nimic.

In cursul zilei de ieri, marți, 15 august, în jurul orei 16.00, la pescaria Moftin, a fost gasit un bărbat în stare de inconstienta, scufundata in namol. Pacientul a fost extras de echipajul de Ambulanță, care a incercat să-l curete de namol, pentru a incepe manevrele de resuscitare, dar a devenit evident ca pacientul se afla in afara resurselor terapeutice, prezentand lividitati cadaverice.

În această dimineață, miercuri, 16 august, în jurul orei 3.30, a fost solicitata o ambulanta, in Satu Mare, pentru o persoana de sex feminin, de 82 ani. Echipajul medical de urgenta a constatat decesul, avand in vedere ca pacienta prezenta deja lividitati cadaverice.

Tot în această dimineață, în jurul orei 04:30, un caz similar, tot in Satu Mare, de data aceasta o femeie de 89 ani care nu a fost vazuta de 5 zile, a fost gasita decedata in locuinta.

În perioada 11 – 15 august, echipajele Serviciului de Ambulanta Judetean Satu Mare  au intervenit la 596 solicitari, din care 524 cazuri pentru urgente.

Sursa Ambulanța Satu Mare

 

Un comentariu

  1. ion de la raion Răspunde

    inconstienta era scufundata in namol? sau barbatul era scufundat? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.