Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Un nou festival, la debut de septembrie. ,,La Dâmburi”, stare de spirit și gândire pozitivă

O noua luna, un nou festival. Asociaţia SamStudia – Organizația tinerilor și studenților sătmăreni revine şi anul acesta cu Festivalul La Dâmburi, care va avea loc în perioada 1­3 septembrie, în Parcul UFO situat în cartierul Micro 17 din Satu Mare.

,,Astfel, la categoria muzică, vineri, 1 septembrie, începând cu ora 18:00, la scena mare, ne vom bucura de muzica artiștilor 8 minutes, DJ Sauce, Un Banal Aparte, Cred Că Sunt Extraterestru şi Macanache. În data de 2 septembrie, începând cu ora 18:00, tot la scena mare, line­up­ul va fi alcătuit din Estinca și Jim NTB, A.L.L. Friends Band, B.E.A.R., Szabo Balasz Banda și The Shiver Show. În toate cele trei zile, începând cu ora 17:00,  ne vom delecta la scena Stimulating Frequencies și cu muzica electronică a unor tineri DJ sătmăreni precum: Holtéi, Phronetique, Balinteu, Definition, Shtoots, Pumi, Netscape, Hell:SD și Rikz, urmând ca în fiecare zi să se organizeze câte un after-party, începand cu ora 23:00 la Club Poesis, cu muzica unor artiști locali, avându-i drept invitați speciali pe DJ Snow și MC Agent. Ziua a treia, duminică, 3 septembrie, este dedicată relaxării și activităților pentru copii, acompaniată de muzica scenei mici.

Ca în fiecare an, în materie de sport, îndemnăm tinerii la mişcare cu două competiţii de fotbal şi volei, unde cele mai bune echipe vor fi premiate. Alături de competiţiile sportive va fi şi provocarea „Rege pe deal”, care va îndemna tinerii la diferite provocări menite să sporească  voia bună. Deoarece ne propunem să susţinem creativitatea în rândul tinerilor, îi invităm să  participe și la atelierele de creaţie ale festivalului, precum pictură colectivă și atelier de zmee, de asemenea, cei nostalgici vor avea ocazia să retrăiască momentele copilăriei jucând diferite jocuri ale copilăriei. În plus, invităm tinerii la lectură prin acțiunea „Adoptă o carte”.

Echipa La Dâmburi din acest an este formată din peste 100 de tineri care au lucrat împreună pentru a aduce culoare oraşului lor drag. Vă aşteptăm în număr cât mai mare, în weekendul 1-3 septembrie, în parcul UFO din cartierul Micro 17! Veniţi să petrecem cele mai faine momente împreună. Satu Mare be there!”, se arată în comunicatul celor de la SamStudia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.