Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

UPDATE. Agresorii din Turulung, cercetaţi de Poliţie. Au bătut de două ori un tânăr

După cum am anunţat, o familie de romi din Turulung este terorizată de membrii altei familii, scandalul terminându-se la spital. În urma altercaţiilor repetate, două persoane sunt cercetate pentru lovire iar alta a ajuns la spital cu răni.

Redăm buletinul Poliţiei Satu Mare pe această temă.

Prima intervenție a polițiștilor Secției Rurale Satu Mare a avut loc în data de  25.08.2017 la ora 10:30, când a fost reclamată o agresiune în braseria din Turulung. La fața locului au fost identificați doi bărbați agresori, unul de 37 și unul de 19 ani, ambii din Turulung, care ar fi aplicat mai multe lovituri unui consătean, în vârstă de 19 ani, în cauză întocmindu-se dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

În seara următoare, în jurul orei 19.00, pe o stradă din Turulung, cei doi agresori, însoțiți de încă un bărbat, de 36 de ani, din localitate, și-au întâlnit din nou victima, aplicându-i și de această dată mai multe lovituri. Agresorii au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, urmând să fie cercetați penal pentru lovire sau alte violențe, iar victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările continuă.

Sursa: Poliția Satu Mare

Un comentariu

  1. Dr.Albann Răspunde

    Aveau probabil in ”stoc” o cantitate mai mare de pumni pe care nu aveau cui sa-i imparta si-au dat peste amaratul ala de 19 ani dupa care si-au descarcat toata ”marfa” in ”bostanul” lui!…Chestii tiganesti…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.