Ultima actualizare: azi, 18:17
Locale

VIDEO. Imagini sfâşietoare. Tânărul ucis în Negreşti, dus acasă de un cortegiu funerar

Imagini sfâşietoare au fost surprinse astăzi la Călineşti Oaş. Tânărul ucis în centrul oraşului Negreşti Oaş, Cristian Surd, a fost dus acasă, într-un sicriu, într-o maşină de pompe funebre.

Clopotele din sat au început să bată în semn de durere când cortegiul funerar a intrat în localitate.

Maşina mortuară a fost însoţită de zeci de autoturisme ale rudelor, prietenilor şi au claxonat încontinuu. Au ales să îşi exprime astfel durerea. Toţi locuitorii din Călineşti Oaş au ieşit în stradă să vadă coloana de maşini.

 

Cum s-a petrecut totul

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, au formulat referat cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului CRIŞAN IOAN PETRE, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de omor, prev. de art. 188 al.1 C. pen. şi tentativă la omor, prev. de art. 32 C. pen. rap.la art. 188 al.1 şi 2 C. pen. cu aplic.art. 38 al.1 C. pen.

În referatul întocmit în cauză, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt:

În noaptea de 20.08.2017, în jurul orei 0,30, suspectul Crişan Ioan Petre, pe fondul consumului de alcool, aflându-se în zona parcului central din oraşul Negreşti Oaş, jud. Satu Mare unde se desfăşurau diferite activităţi ocazionate de „ Zilele oraşului Negreşti Oaş ”, a intrat în conflict cu numitul Pop Ionuţ care i-a aplicat o lovitură cu pumnul în zona arcadei.

Fiind într-o stare de beţie avansată, suspectul Crişan Ioan Petre a căutat să se răzbune pe agresorul său, astfel că pe acest fond nervos a intrat într-un conflict verbal cu numiţii Surd Cristian Adrian Dumitru şi Ciora Vasile Dănuţ, persoane care se aflau în incinta parcului din localitate, ei fiind confundaţi de către suspect cu agresorul său.

  1. În aceste împrejurări, suspectul Crişan Ioan Petre i-a aplicat numitului Surd Cristian Adrian Dumitru (foto) o lovitură în zona inimii cu un obiect ascuţit tă În urma acestei lovituri, numitul Surd Cristian Adrian Dumitru a suferit sângerări abundente, la scurt timp survenind decesul acestuia.
  2. Cu aceeaşi ocazie, suspectul Crişan Ioan Petre i-a aplicat o lovitură similară în zona pieptului, cu acelaşi obiect ascuţit tăietor şi numitului Ciora Vasile Dănuţ, lovitură de o intensitate mai redusă, astfel că persoana vătămată a scăpat cu viaţă, fiind internată la Spitalul Negreşti Oaş.

Prin ordonanţa din 21.08.2017, Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului  CRIŞAN IOAN PETRE, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor, prev. de art. 188 al.1 C. pen. şi tentativă la omor, prev. de art. 32 C. pen. rap.la art. 188 al.1 şi 2 C. pen. , cu aplic.art. 38 al.1 C. pen. 

Referatul împreună cu dosarul  cauzei a fost trimis, spre competentă soluţionare, la Tribunalul Satu Mare.

La efectuarea cercetărilor  Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare – Serviciul de Investigaţii Criminale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
După un an de bătaie de joc, Kereskenyi se gândeşte să rezilieze contractul cu firma care repară podul

După mai bine de un an de bătaie de joc, primarul Kereskenyi Gabor a declarat că ar putea chiar rezilia...

Închide