Ultima actualizare: azi, 13:37

Locale

Accidentele se țin lanț în județul Satu Mare. În ultimele 24 de ore, două accidente, 3 victime

Două accidente rutiere soldate cu victime s-au înregistrat în ultimele 24 de ore pe raza județului Satu Mare.

Primul dintre ele s-a înregistrat în 13.09.2017, în comuna Vetiș, la ora 06.40, când un conducător auto de 49 de ani, din județul Neamț, aflat la volanul unui autoturism pe  DJ 194 B, trecând peste o denivelare a părții carosabile într-o zonă în care se efectuează lucrări, a fost proiectat pe sensul opus de circulație intrând in coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 57 de ani din Vetiș.  Atât acesta cât și o pasageră de 46 de ani din autoturismul său au suferit leziuni ce au necesitat transportarea lor la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Niciunul dintre conducătorii auto implicați în eveniment nu se aflau sub influența alcoolului.

La data de 14.09.2017, în jurul orei  00.30, in localitatea Cidreag, județul Satu Mare, un bărbat de  34 ani, din Porumbești, conducând un autouturism pe DJ 194 A, a accidentat grav un pieton de  32 ani  din localitatea Mesteacăn, care a traversat partea carosabilă prin loc nepermis și fără să se asigure. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În ambele cazuri s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii și s-au întocmit dosare penale pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa IPJ Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.