Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Alianța pentru Centenar, lansată la Satu Mare. Discuții pe tema amplasării drapelului României

Alianța pentru Centenar. Astăzi, miercuri, 20 septembrie, prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip a avut o întâlnire cu reprezentanții asociațiilor Țării Oașului, Codrenii, ASTRA Carei, Cultul Eroilor Regina Maria și a Scriitorilor de Nord-Vest, în vederea stabilirii unor inițiative comune pentru sărbătorirea Centenarului Unirii, fiecare asociaţie prezentându-şi programul de manifestări propus pentru anul viitor.

S-a decis constituirea unei Alianţe a asociaţiilor socio-culturale din judeţ prin intermediul căreia să se deruleze toate evenimentele importante dedicate Centenarului.

Unul din cele mai dezbătute proiecte a fost cel al amplasării Drapelului României pe un catarg impunător în municipiul Satu Mare, dat fiind faptul că proiectul anterior privind amplasarea acestuia în Piaţa Romană nu a fost finalizat.

Pentru asigurarea unui consens local, prefectul a propus ca în cursul săptămânii viitoare să aibă loc o nouă întâlnire la care să fie invitaţi primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor şi consilierii municipali.

Sursa Instituția Prefectului Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.