Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Biciclist lovit de mașină pe trecerea de pietoni

Un nou biciclist a fost lovit pe drumurile sătmărene. De data aceasta, accidentul a avut loc pe trecerea de pietoni, biciclistul încercând să traverseze strada în mers pe bicicletă.

La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 11.45,  polițiștii rutieri din municipiul  Carei au intervenit pentru soluționarea unui eveniment rutier produs pe strada  1 Decembrie 1918 din municipiu.

La fața locului s-a stabilit că un bărbat de 50 de ani din Ciumești, conducând un autoturism proprietate privată, ajuns la o trecere de pietoni marcată și semnalizată corespunzător, a intrat în coliziune cu o bicicletă condusă de un bărbat de 81 de ani din Carei, care  intenționa să traverseze partea carosabilă în mers pe bicicletă, pe trecerea de pietoni.

Biciclistul a fost rănit ușor și a fost transportat la o unitate spitalicească pentru îngrijiri medicale.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, totodată ambilor participanți la trafic le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. Împrejurările comiterii accidentului sunt cercetate în dosarul penal înregistrat la Poliția Municipiului Carei.

Sursa IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Nu mă bucur, dar așa-i trebuie!
    NU se trece strada pe bicicletă! Punct!

  2. abc Răspunde

    Ce fericit e șoferul acum că are dosar și trebuie să tot dea declarații din cauza unui moș kamikaze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.