Ultima actualizare: azi, 07:48

Locale

Cât ghinion pe capul unui șofer! Depistat băut la volan după ce a fost lovit de altă mașină

Ghinion teribil pentru un șofer care s-a urcat băut la volan. Cu toate că a circulat regulamentar, acesta a fost izbit de un autoturism venit de pe un drum secundar. 

La data de 23 septembrie, la ora 19.55, polițiștii rutieri din Tășnad au fost sesizați despre faptul că în comuna Pir a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime omenesti.

La fata locului, a fost identificat un conducător auto de 21 de ani din Pir, care circulând pe un drum secundar, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism care circula pe drumul prioritar, condus de un tânăr de 28 de ani din Carei,  intrînd astfel în coliziune cu acesta.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a doi dintre cei trei pasageri aflați în autoturismul care circula pe drumul prioritar.

Testarea alcoolscop a relevat faptul că tânărul șofer de 21 de ani nu consumase băuturi alcoolice, în schimb, pentru conducătorul auto al autoturismului care circula pe drumul prioritar, display-ul aparatului etilotest a indicat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă  și conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influenta alcoolului.

Sursa IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. y Răspunde

    La 0.72 mg/l nu e ghinion teribil. E aproape comă. Și inconștiență.

  2. iarasi Răspunde

    voi sunteti dusi cu pluta….ghinion? Fiindca era rupt de beat la volan? asta e ghinion?

  3. Norick Răspunde

    Dintr-un sut doua permise de conducere au zburat… ,-)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.